HR/Lön

2021-09-20

Löneadministratör/HR-administratör till Otis

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en nyfiken och idérik person som vill jobba på ett ikoniskt och internationellt bolag? Grattis – Då kan du vara Otis nya stjärna inom lön och HR!

   OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullramper. De fortsätter att leda den bransch som de skapade för mer än 167 år sedan. Framgången beror på banbrytande och kreativ anda, en innovationskultur och självklart kundernas förtroende för OTIS. Kanske är det dig vi söker?

   Om tjänsten

   Har du några års erfarenhet som löne- och HR-administratör och söker en spännande utmaning? Det internationella byggföretaget Otis söker en driven och engagerad administratör som vill arbeta operativt och proaktivt. Här erbjuds du en central roll där du kommer utmanas och utvecklas i takt med företaget. Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid och är en visstidsanställning på minst 12 månader.

   Dina arbetsuppgifter

   Som löne- och HR-administratör har du en bred och central roll i företaget. Ditt ansvarsområde kommer bland annat inkludera förberedelse och insamling av underlag inför lönekörning som du sedan lämnar över till en extern partner. Dessutom ska du se till att löner och olika ersättningar blir registrerade korrekt och i tid i lönesystemet. Du genomför självständigt löneadministrationen och beräknar löner för alla kategorier av anställda som består av både tjänste- och kollektivanställda. Du läser, tolkar och tyder kollektivavtal i samband med förberedelse av löneunderlag. Du är även delaktig i att agera stöd och support ut mot organisationen gällande lön och andra HR-relaterade frågor. Utöver löne- och HR-administration kommer du ha en central roll i att dokumentera och ta fram processer samt processkartor över lönekörningen och HR admin. i Sverige. Därav ser vi att du trivs i en föränderlig miljö där du får arbeta med olika förbättringsprocesser.

   Din bakgrund

   För att lyckas i rollen tror vi att du har:

   • Minst 3-5 års erfarenhet som löne- och HR-administratör
   • Erfarenhet av att arbeta i ett HRM-system, exempelvis Workday, SuccessFactor, eller liknande
   • Erfarenhet av att arbeta i ett lönesystem som Hogia Lön+, Visma, Aditro, eller motsvarande
   • Erfarenhet av arbete hos lönesystemsleverantör, lönesupport, konsulthus, shared servicecenter är meriterande
   • Erfarenhet vid rekryteringsprocesser och administration är en fördel
   • Goda kunskaper i Excel
   • Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska och mycket goda kunskaper i engelska

   Vem du är som person?

   Vi ser att du som person är nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva idéer och projekt framåt. Du är inte rädd för att testa på nya tillvägagångssätt samt tycker det är stimulerande att bidra med förbättringar. Samtidigt tror vi att du är en strukturerad person med en förmåga att prioritera rätt saker i tid, även då tempot är högre. Du är duktig på att hålla tidsramar och är mån om att arbeta tills jobbet är gjort. Vidare ser vi att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor.

   Övrig information

   Intervjuer sker löpande, tillsättning snarast, sök omgående!
   Start: Omgående: september/oktober 2021.
   Plats: Hägersten, senare Skärholmen, HQ flyttar Q1 2021.
   Lön: Enligt överenskommelse

   Är du den vi söker? Det hoppas vi givetvis att du är! Passa på att skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Om Otis

   Otis är en stark global aktör och vi är ett av världens 500 största företag. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter för medarbetare som levererar resultat!
   Otis är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullramper. För arkitekter och konstruktörer, byggherrar och fastighetsägare är Otis världsledande på att förflytta människor. Otis tillverkar, installerar, moderniserar, underhåller och reparerar hissar, rulltrappor och rullramper, men hjärtat i verksamheten är problemlösning. Det spelar ingen roll om en kund behöver ett sofistikerat hissystem för världens högsta byggnad eller en enkel hiss till ett tvåvåningshus - vi kommer att leverera en så säker och tillförlitlig lösning som möjligt. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och är ca 58 000 anställda. Otis i Sverige omsatte 232 msek 2018 och har 130 anställda.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.