HR/Lön

2020-09-02

Löneadministratör till ideell förening i Uppsala

Uppsala län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en grym löneadministratör som söker ny utmaning? Vill du arbeta i en ideell organisation i en trivsam miljö där personalen är högt värderad? Se hit!

   Vi söker för långt vikariet till en av våra kunder i Uppsala en noggrann löneadministratör som vill arbeta med hela lönekedjan. Ta chansen och sök jobbet redan idag!

   Rollen

   I rollen som löneadministratör kommer du arbeta på ett förbundskansli där redovisningscentralen sköter löpande redovisning och lönehantering för de 8 regionerna i Sverige. Här blir du välkomnad av ett stöttande gäng på 3 löneadministratörer och du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka hur ni arbetar framåt. Du kommer att självständigt ansvara för lönehanteringen gällande ett antal regioner. Arbetet är omväxlande och du har en viktig roll i att bistå medarbetare med din expertkunskap och support. Detta är ett uppdrag på heltid under 1,5 år med start så snart som möjligt. Låter detta både spännande och roligt? Det är det också!

   Dina arbetsuppgifter

   Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att du bereder löner, hantera avvikelser, sköter inrapportering av pension, har kontakt med myndigheter så som försäkringskassan och handlägger arbetsgivarintyg m.m. Du kommer även vara ett stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal. Tillsammans med chef och kollegor kommer du att vara med och utveckla rutiner och processer, upprätta och säkerställa att lathundar och rutinbeskrivningar är aktuella.

   Din bakgrund

   För att passa och och göra succé i roller ser vi gärna att du har:

   • Flera års erfarenhet av självständigt arbete med hela löneprocessen
   • Utbildning inom lön
   • Erfarenhet i att hantera olika kollektivavtal och är van att svara på medarbetares frågor och att själv ta reda på svar
   • God systemkunskap, det är meriterande om du tidigare arbetat i Agda

   Vem är du?

   Som person är du självgående, kommunikativ och serviceinriktad. Du har ett analytiskt förhållningssätt till ditt uppdrag- det är viktigt för dig att förstå hela processen. Du gillar ett varierat tempo och har förmåga att prioritera ditt arbete efter aktuell arbetsbelastning. Vidare ser du fördelarna i att arbeta i team och du har lätt för att kommunicera i såväl tal som skrift. 

   Intresserad av tjänsten?

   Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling