HR/Lön

2021-01-22

Löneadministratör till långt uppdrag hos Svensk Byggtjänst

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du Svensk Byggtjänst nya löneadministratör? Här är en chans för dig som gillar att jobba självständigt med lönehanteringen samtidigt som du får skapa dina egna rutiner och processer.

  Till Svensk Byggtjänst toppfräscha och moderna huvudkontor centralt beläget i Odenplan söker vi nu en löneadministratör till ett konsultuppdrag. Svensk Byggtjänst erbjuder dig en stimulerande tjänst i en spännande, kunskapsintensiv och kreativ miljö där trivselfaktorn är hög. I den här tjänsten får du möjlighet att skapa och sätta egna processer och rutiner för ditt arbete. Du blir ensamt ansvarig för allt rörande lönerna för ca 100 personer. Det innebär allt ifrån löneberedning, reseräkningar, bokföringsrapporter, sjukanmälan till Försäkringskassan, lönerevision, lönekartläggning, uppgifter till årsredovisningen m.m. Du kommer också hantera kontoavstämningar, attestera och kontera leverantörsfakturor så du behöver ha en god ekonomisk förståelse och gärna jobbat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter sedan tidigare.

  Tjänsten är på heltid (37,5h/v) med start omgående. Det är ett konsultuppdrag under en längre period där det finns eventuella möjligheter till en anställning hos Svensk Byggtjänst.

  Din bakgrund

  För att passa och göra succé i rollen tror vi du har

  • Flera års erfarenhet som löneadministratör
  • Erfarenhet av självständigt lönearbete
  • Tidigare erfarenhet av lättare ekonomiuppgifter
  • Goda systemkunskaper, meriterande om du tidigare jobbat i Agda

   Vem är du?

  Jo, du har såklart några års erfarenhet som löneadministratör och förmågan att hantera alla de olika momenten som ingår i lönehanteringen. Du är självständig i ditt arbete och kan på ett flexibelt sätt växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är lyhörd, noggrann och strukturerad. Din social förmåga är mycket god och du har inga problem med att ta kontakt med olika personer på företaget för att reda ut eventuella missar i rapporteringen eller liknande.

  Svensk Byggtjänst

  Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. De omsätter drygt 220 MSEK och är ca 100 anställda.

  Arbetstid/Varaktighet

  Konsultuppdrag
  Heltid (37,5h/v) flextid
  Startdatum: Omgående – tillsvidare

  Är du den vi söker? Det hoppas vi givetvis att du är! Passa på att skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  The Place – Where happy work happens
  Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

  Några förmåner som medarbetare hos The Place:

  • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Specialerbjudanden
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling