HR/Lön

2019-01-15

Löneansvarig sökes till Banijay Group Nordic!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du få chansen att komma in på en spännande arbetsplats där du får ta ett helhetsansvar kring lönehanteringen och dessutom ha kul på jobbet? Skicka då in din ansökan redan idag!

   Företaget
   Banijay Group Nordic är ett av de främsta mediehusen i hela Norden. Inom koncernen finns bl.a. dotterbolagen Jarowskij, Mastiff och Yellowbird som producerar många av våra mest älskade tv-program såsom Vår tid är nu, Solsidan och Millennium-filmerna. Nu söker vi en löneansvarig på heltid för ett konsultuppdrag på ca. 6 månader med start så snart som möjligt!

   Tjänsten
   Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur där du som löneansvarig kommer ha ett helhetsansvar för lönehanteringen. Som löneansvarig kommer du att sköta löner för moderbolaget samt ytterligare 3 dotterbolag. Totalt handlar det om ca. 600 löner men detta kan variera en del pga. projektanställningar och liknande vilket kan leda till att lönehanteringen kan ökas med ett par hundra löner till.

   Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast och ca. 6 månader framåt. Du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult hos Banijay Group Nordic.

   Arbetsuppgifter
   Som löneansvarig kommer du arbeta i en bred roll med de flesta förekommande arbetsuppgifterna inom lönebearbetning såsom:

   • Bereda löner
   • Sköta frånvarohantering, semesterskuld, traktamenten
   • Ha kontinuerligt samarbete med resterande ekonomiavdelning
   • Ansvara för försäkringar, pensioner och företagsbilar
   • Reseräkningar, utlägg mm.
   • Se till att rutiner efterlevs och driva förbättringsprojekt inom området

   För att lyckas i rollen som löneansvarig tror vi att du behöver:

   • Arbetat några år med självständigt lönearbete, gärna i ett större företag med större volymer
   • Vara uppdaterad inom lagstiftning relaterat till löneområdet
   • Ha vana av att arbeta i systemet Agda, vilket också är ett grundkrav från kunds sida

   Personligt
   Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är en noggrann, strukturerad, engagerad person med mycket driv och energi. Vidare har du en hög servicenivå och är en prestigelös teamspelare med rätt inställning till att allt går att lösa!

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten som löneansvarig, tveka då inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: löneadministration, löneadministratör, löneansvarig, lönespecialist, AGDA, lön

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!