HR/Lön

2019-06-07

Lönekonsult till Azets Insights kontor i Solna över sommaren

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en noggrann, effektiv och lösningsfokuserad lönekonsult? Sök då till Azets Insights och tjänsten som lönekonsult under sommaren.

   Företaget
   Azets Insights 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för deras 22 000 kunder. De är specialister på att lösa sina kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter. De är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mer värde till våra kunder.

   Tidigare hette Azets Insights Visma Services, men sedan de separerade från Visma i december 2016 heter de nu Azets Insight. De är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden. På Azets kombineras erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper de sina kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

   Tjänsten
   Just nu söker vi en eller flera lönekonsulter till Azets Insights huvudkontor i Solna. Du kommer att arbeta självständigt med löner åt dina kunder och du arbetar effektivt i strukturerade processer i lönesystemet Hogia. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och bland annat bli stöttad i administrativa delar av personal sittandes i Rumänien. Kundmöten och att vårda kundrelationer är en naturlig del av rollen. På huvudkontoret i Solna sitter ca 180 personer och Azets Insight har även kontor i Rotebro, Göteborg, Malmö och Uppsala. Arbetsgruppen består av cirka 20 personer som är fördelade både i Solna och Uppsala. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos oss på Placera personal där man arbetar ute hos kunden för att först och främst täcka upp under sommarmånaderna.

   Arbetstider/varaktighet Kontorstider 8-17 maj-sep med eventuell förlängning.

    

   Kvalifikationer
   För att lyckas i rollen som lönekonsult tror vi att du:

   -Har några års erfarenhet av lönehantering
   -Har eftergymnasial utbildning inom lön/ekonomi
   -Är flytande i svenska och engelska
   -Har mycket goda kunskaper i Excel och övriga dataprogram
   - Har erfarenhet av Hogia är meriterande

   Personligt
   Som person tror vi att du är serviceinriktad och drivs av resultat. Du är en teamspelare som gärna hugger i och stöttar dina kollegor när det behövs. Det krävs också att du är noggrann, strukturerad och har lätt för att prioritera då det ibland är mycket att göra. Du är självständig och tar stort eget ansvar.

   Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka inte då att skicka din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: lönekonsult, lönekonsult, Azets Insights, lön, hogia, engelska, Excel