HR/Lön

2019-05-10

Lönekonsultchef till företag i Uppsala under sommaren.

Uppsala län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en erfaren, trygg och engagerad ledare som har god kunskap inom lönehantering? Sök då tjänsten som lönekonsultchef till företag i Uppsala under sommaren.

   Företaget
   Kunden är ett företag som hjälper och förenklar andra företags ekonomi och lönedelar. Företaget ligger i framkant när det gäller digitalisering och effektivisering av deras processer och är en ledande leverantör inom ekonomi och lönetjänster inom Norden. Huvudkontoret med drygt 200 personer är placerat i Stockholm.

   Tjänsten
   Just nu söker vi en lönekonsultchef till vår kunds kontor i Uppsala för en interimlösning under sommaren. Du kommer att leda, peppa och stötta en grupp som du har personalansvar för på ca 15 personer varav två teamledare. Du kommer även att arbeta nära gruppen som sitter i Stockholm och ha deras chef som närmaste kollega och bollplank. Kundmöten och resor till Stockholm kommer därför att ingå i arbetet. Vi söker efter en erfaren ledare som har erfarenhet av lön och god förståelse kring hela löneprocessen. Du är systemvan och duktig på att arbeta effektivt och strukturerat. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos oss på Placera personal där man arbetar ute hos kunden för att först och främst täcka upp under sommarmånaderna.

   Arbetstider/varaktighet: Heltid, 8-17, maj-sep med möjlighet till eventuell förlängning.

    

   Kvalifikationer:
   För att lyckas i rollen som lönekonsultchef tror vi att du:

   -Har god kännedom kring lönehantering och förståelse för hela ledet
   -Har relevant eftergymnasial utbildning
   -Är flytande i svenska och engelska
   -Har mycket god IT vana och goda kunskaper i Excel
   -Har tidigare flera års erfarenhet av personalansvar

   Personligt
   Som person tror vi att du är serviceinriktad och erfaren ledare. Du är driven och målinriktad och har lite skin på näsan. Du älskar utmaningar och har inga problem att ta dig an saker. Vidare är du duktig på att stötta, leda och peppa även i tuffare perioder. Du är respektfull och ödmjuk. Du tycker om digitalisering, är systemvan, snabblärd, effektiv och strukturerad i ditt arbetssätt.

   Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka inte då att skicka din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: Lönekonsultchef, konsultchef, lön, ledare, personalansvar