HR/Administration/Lön

2022-05-27

Lönekoordinator till globalt företag i Solna

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker dig som är en trygg och stabil stjärna inom lön och vill jobba på ett stort bolag i en internationell miljö. Känner du dig träffad? Se hit!

   Vår kund är ett globalt teknikföretag med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Företaget har funnits i Sverige sedan 1893 och har idag strax över 4000 medarbetare på ett 40-tal orter. Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag i tillväxt, som dessutom är en uppskattad uppdragsgivare för flera av våra nuvarande konsulter.

   Rollen och uppdraget

   Det här konsultuppdraget är på heltid (ca 8:00-17:00, 40h/v), med start omgående och kommer att pågå till och med den 31a januari 2023, men med mycket goda möjligheter till förlängning därefter. 

   Vår kunds fräscha och moderna huvudkontor är placerat i Solna, nära både shopping, gym och restauranger i Mall of Scandinavia men även Råstasjön och Lötsjön som är mysiga att promenera runt i vårsolen.

   Arbetsuppgifter

   Rollen som lönekoordinator hos vår kund är bred. Då lönehanteringen är outsourcad till en extern löneleverantör kommer du i denna roll att arbeta som en koordinerande brygga mellan löneleverantören och internt hos våran kund gällande löner och administration kopplat till det. Du kommer att jobba administrativt i Excel, samt ett flertal andra system. 

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Gymnasieutbildning 
   • Tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete inom löneadministration eller som lönekoordinator
   • Kunskap i  Excel
   • God kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska

   Dina personliga egenskaper

   Som person ser vi att du är en noggrann och trygg person som trivs i en föränderlig miljö. Trots att du i denna roll har ett starkt team runtomkring dig så är du både självgående och driven. Vidare behöver även vara prestigelös och tycka om att ge människor omkring dig god service. Vi önskar även att du tycker det är kul att hantera kontakter i en global miljö och att arbeta med parallella administrativa uppgifter.

   Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: Löneadministratör, Lönekoordinator, HR-assistent.