Kontor/Administration

2020-09-24

Lösningsorienterad delprojektledare inom teknikinformation

Östergötlands län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du ett mål i sikte gör du vad som krävs för att nå dit. Du har erfarenhet av projektledning och trivs med att ta ansvar och leda. Du är bra på att hantera system.

   Beskriver vi dig? Vad bra! Nu söker vi för konsultuppdrag en rutinerad delprojektledare inom teknikinformation för gasturbiner!

   Här skapas, hanteras och levereras en stor mängd av informationsprodukter till både interna och externa kunder. Om du lyckas knipa denna roll så kommer du ha runt 30 dedikerade och drivna medarbetare med olika roller med teknik för gasturbiner. Vårt kundföretag vill framåt! De söker ständigt efter möjligheter för att förbättra våra produkter och effektivisera våra processer för att aktivt arbeta mot högre kundnöjdhet, och det är där du kommer in, hoppas vi!

   Om rollen och arbetsuppgifterna

   I den här rollen har du leverans-, budget och koordineringsansvar för ditt team. Du driver 5–15 delprojekt i olika faser. Här behöver du även säkerställa att leveranserna till kund uppfyller kraven enligt kontrakt och specifikationer. Du ansvarar för att koordinera aktiviteter med alla funktioner inom projektgruppen samt externa bolag och kunder. Utöver detta så deltar du i och driver även interna projekt och utveckling inom avdelningen.

   Uppdraget

   Det här är ett konsultuppdrag via The Place med start omgående och förväntas pågå till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Finspång.

   Din bakgrund och erfarenheter

   • Högskoleutbildning eller annan relevant utbildning
   • Erfarenhet från projektarbete/ledning
   • God systemförståelse och är bra på att hantera system och applikationer
   • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

   Vem är du?

   För att trivas i denna roll tror vi att du utmanas och drivs av komplexa projekt med högt tempo. Du vill leda, koordinera och skapa projektteam med god sammanhållning. När du har ett mål i sikte gör du det som krävs för att nå dit, och kan se lösningar där andra ser problem. Vidare är du en ansvarstagande person, och trivs med ett varierande arbete då du själv är rätt flexibel. Du har även en god samarbetsförmåga såväl internt som externt gentemot kunder.

   Om företaget

   Vår kund levererar dagens och morgondagens energilösningar, det gör man genom tillverkning av ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme där turbinerna är hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. Företaget har verksamhet på 10 orter i Sverige, utöver Finspång. Men man är inte bara leverantör av gasturbinlösningar utan även totalentreprenör för distributions- och transmissionsprojekt i Sverige och levererar helhetslösningar inom elektrifiering, automatisering och digitalisering för process- och tillverkningsindustrin.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Finspång, document controller, systemvana, Excel, statistik