Logistik/Inköp/Order

2022-08-29

Logistik & orderadministratör till Datarespons

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du jobba på ett företag med familjär känsla där din insats gör skillnad?Har du erfarenhet av order och administration, ett tekniskt intresse och vill ta nästa kliv i karriären?

   Data Respons tillhandahåller kundanpassade inbyggda systemlösningar. Företaget har funnits sedan 1986, de har 83 anställda i fem länder på nio olika platser.

   Om rollen

   Vi söker nu efter en logistik & orderadministratör till Data Respons trevliga kontor i Kista. I Sverige arbetar det 10 personer men företaget tillhör en större koncern och man kommer att ha daglig kontakt med både Asien och Europa. De letar nu efter en ny medarbetare till deras Operations team som kommer bli komplett på tre personer. Du kommer att jobba i en bred roll där ingen dag är den andra lika och där man stöttar och hjälper sina kollegor är en självklarhet. Här går laget före jaget och man behöver vara samarbetsvillig och prestigelös som person. Dina arbetsuppgifter består av orderhantering av kundorder och inköpsorder samt administrationen och uppföljning kring detta. Du kommer även att ha hand om reklamationsärenden och mottaga, registrera och vidarebefordra ärenden till rätt tekniker samt hålla tät dialog med kunder och leverantörer och kollegor i Taiwan. Du kommer också att ta emot och packa upp inleveranser på deras lilla lager och boka transporter och registrera in och utleveranser.

   Företaget jobbar i affärssystemet Clockwork och interna egenbyggda system och för att lyckas i tjänsten behöver du ha goda datakunskaper och tycka att teknik är roligt för att få en bättre förståelse för branschen.

   Tillträde för tjänsten är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Arbetstider är kontorstider 8-17 med möjlighet till flex. Detta är en form av rekrytering där du är anställd av The Place och arbetar som konsult i 6 månader och sedan är tanken att om båda parter är nöjda att man går över i en fast anställning hos kundföretaget.

   Arbetsuppgifter:

   • Orderläggning
   • Reklamationshantering
   • Lagerhantering
   • Boka transporter
   • Fakturahantering
   • Kund- och leverantörskontakter både via mejl och telefon

    Erfarenhet:

   För att lyckas och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Några års arbetslivserfarenhet av en liknade roll
   • Goda systemkunskaper och tidigare erfarenhet av affärssystem
   • Mycket goda datakunskaper i Officepaketet.
   • Flytande kunskaper i svenska och engelska
   • Ett tekniskt intresse är meriterande

   Vem är du?

   För att trivas i rollen hos Data Respons tror vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet och vill fortsätta utveckla dig inom området. Du är en prestigelös, flexibel och social person som har en servicekänsla i världsklass. Du är lösningsfokuserad och tycker om när det händer saker och ser till att få saker gjorda. Du har ett eget driv och en vilja att hjälpa och stötta samtidigt som du bidrar med en positiv stämning. Självklart tycker du även om att jobba administrativt och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

   Om Data Respons Solutions

   Data Respons Solutions utvecklar och levererar inbyggdasystem och IoT- lösningar till kunder i norra Europa. Våra lösningar är ofta baserade på beprövade plattformar som anpassas för att uppfylla kundens krav. Våra kunder finns inom olika brancher så som Transport, Maritime, Industri, Telecom, Medicin och Försvar.

   Data Respons Solutions ingår i Data Respons koncernen med ca 2000 anställda. I Sverige finns också våra systerbolag Sylog och InContext.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Sökord: Data Respons Solutions, logistik och orderadministratör, The Place, orderläggning, service