Kontor/Administration

2021-12-01

Logistikkoordinator med administrativ erfarenhet sökes!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Värdesätter du kvalitet och effektivitet? Har du även ett analytiskt öga och en drivkraft att optimera flöden och processer? Har du dessutom erfarenhet från dryckesbranschen?

   Perfekt - just nu har du chansen att kliva in i rollen som administratör på ett företag med vassa kollegor och högt i tak!

   Vi söker efter en strukturerad medarbetare till X-SAM Operations. X-SAM distribuerar vin och sprit till kunder som Systembolaget och restauranger över hela Sverige. Det befintliga teamet består av fyra härliga kollegor som är i starkt behov av förstärkning, och det är här du kommer in!
   Tjänsten gäller ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och 6 månader framåt, med chans till förlängning och anställning hos X-SAM. Du anställs initialt av The Place och arbetar som konsult på JF Hillebrand.

   Låter det som något för dig? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

   Din roll och ditt ansvarsområde

   I rollen kommer du få jobba både högt och lågt. Du kommer sköta registrering av all nödvändig data från X-SAM´s kunder och underleverantörer till samtliga produktionssystem. Tjänsten innebär daglig kontakt med kunder och underleverantörer, och du kommer agera proaktivt och vara till hjälp vid systemfrågor och eventuella produktionsstörningar.
   Som administratör på XSAM kommer du jobba i ett starkt team där samarbete står i fokus. Rollen innebär ansvar för att samtliga arbetsuppgifter inom det operativa teamet blir utförda med kvalitet och i tid. Du kommer kontinuerligt arbeta och vara uppdaterad inom X-SAM´s affär, IT system och processer så att arbetet sker på ett effektivt sätt.

   Hur dina arbetsdagar kommer se ut;

   • Kontakt med kunder och underleverantörer
   • Administrera förfrågningar från kund och underleverantör och återkoppla
   • Administration av returer och pallar
   • Administration och planering av specifika event
   • Fjärr- och distributionsplanering
   • Orderhantering/registrering av indata i samtliga system
   • Leveranstidsuppföljningar
   • Ständiga förbättringar av rutiner/processer och framtagande av arbetsinstruktioner
   • Incidenter – uppföljning och åtgärd
   • Delaktig i och vid inventeringar

   Vem är du?

   För att trivas i rollen som administratör tror vi att du blir motiverad av en arbetsplats med högt tempo. Vi tror även att du är van att leverera strukturerade lösningar under tidspress - utan att tumma på kvalitén. Du gillar att jobba med människor, och ser dig själv som en dedikerad lagspelare.

   Kvalifikationer du har;

   • Flytande i svenska och engelska
   • Erfarenhet inom administration, kundservice och varuflöden
   • Meriterande med transport/lager bakgrund

   Arbetstid

   Tjänsten innefattar 39 timmar/vecka. Samt jour enligt schema mellan kl 18 – 21 vardagar.

   Känns det som en fullträff? Ansök idag! Tjänstens tillsätts löpande.

   Om X-SAM Operations

   X-Sams idé är enkel, men har visat sig smått genial. Företaget erbjuder kundanpassade, effektiva logistiklösningar till deras kunder med behov av transport av pall- och styckegods inom Sverige. Deras logistiknätverk baseras på 18 samverkande cross-docks/terminaler (X) som hanterar samdistribution (Sam) för kunder med mottagare i hela Sverige. Deras handplockade nätverk av samarbetspartners, en dynamisk, trimmad organisation och kraftfulla IT-stöd ger dem en unik förmåga att ta ansvar för kundens leverans och administration – från kaj till slutkund.
   "Tillsammans mäter och utvecklar vi löpande vår leveransförmåga, leveranstid, leveranskvalitet och kostnadseffektivitet."

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.

    Sökord: administratör, logistik koordinator, varuflöden, kundservice