Logistik/Inköp/Order

2022-08-16

Logistikkoordinator till Conaxess Trade i Sundbyberg!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en självgående person med erfarenhet inom logistik? Vill du dessutom arbeta på ett bolag med en spännande kundportfölj? Perfekt! Då kan vi ha jobbet för dig!

   Vår spännande kund Conaxess Trade baserad i Sundbyberg söker nu för en rekrytering en logistikkoordinator med start i augusti. Här får du arbeta i en internationell miljö samtidigt som du ingår i ett mindre företag med en familjär känsla. Arbetsgruppen du ingår i präglas av en god stämning med högt i tak. Andra fördelar är kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att jobba hemifrån.

   Rollen

   I rollen som logistikkoordinator kommer du tillhöra ett team på 8 personer där du kommer att ansvara för tull och transporter, reklamationshantering samt vissa operativa inköpsbitar. Här får du möjligheten att vara en del av ett företag som präglas av utveckling, varm företagskultur och spännande samarbetspartners med välkända varumärken såsom Fisherman´s Friend och Lypsyl.

   I din roll som logistikkoordinator kommer du att få arbeta brett där dina ansvarsområden bland annat kommer att vara:

   • Upphandling och bokning av transporter från leverantörer till centrallager
   • Översyn av transporter från centrallager till slutkund
   • Reklamationshantering
   • Ansvar för det operativa samarbetet med 3PL partner
   • Vissa operativa inköpsbitar

   Erfarenhet och kunskaper

   För att trivas och göra succé i rollen som logistikkoordinator tror vi att du har:

   • Några års erfarenhet inom liknade arbetsuppgifter
   • Eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande
   • Det är meriterande om du har en bakgrund från import/export, spedition och erfarenhet av att hantera transportprocesser i FMCG-miljöer med stora varuflöden
   • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska både i skrift och tal

   Är du den vi letar efter?

   För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är självgående och gillar att ta eget ansvar. Du är också en person med förmåga att lösa problem och tycket att en del detektivarbete kan vara roligt, detta då det inte alltid finns färdiga eller självklara lösningar på de problem som uppstår. Vidare ser vi gärna att du är en teamplayer och någon som gillar utmaningar och högt tempo.

   Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!

   Om Conaxess Trade

   Conaxess Trade har idag runt 150 medarbetare där 35 arbetar på kontoret i Sundbyberg och resten ute på fältet, som varje dag arbetar för att skapa tillväxt för våra samarbetspartners. Conaxess Trade är ett av de ledande sälj- marknads och distributörsbolagen på den svenska dagligvaru/servicehandels/foodservicemarknaden. Vi arbetar både med välkända etablerade varumärken och lanseringar av nya varumärken, koncept och produkter. Vår produktportfölj består av en kombination av internationella varumärken och varumärken med svenskt ursprung. Vi verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, apotek, fackhandel och foodservice. Conaxess-gruppen ägs av Aurelius Invest, ett börsnoterat bolag med säte i München, Tyskland.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!