Inköp och Logistik

2022-02-23

Logistikutvecklare i början av karriären sökes till Pahlén

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du nyutexad civilingenjör eller kanske ekonom och drömmer om att arbeta på ett bolag som är i en stor förändringsresa? Då kan vi ha helt rätt uppdrag för dig!

   Till vårt trevliga kundföretag Pahlén i Upplands Väsby söker vi en logistikutvecklare till deras logistik- och lageravdelning. Här får du möjlighet att arbeta på ett företag i en expansiv fas med medarbetare som alla jobbar mot samma mål. För rätt person med stor drivkraft, vilja och inställning finns mycket goda möjligheter att utvecklas vidare på företaget. Är det du?

   Rollen och uppdraget

   I rollen som logistikutvecklare kommer du att arbeta på ett företag på framfart inom poolbranschen. Pahlén är en av de ledade aktörerna inom pooler i Sverige och du får nu chansen att vara med på deras tillväxtresa, digitaliseringsutveckling och processen att bredda bolaget utomlands.

   I rollen som logistikutvecklare kommer du att vara behjälplig i förbättringsarbetet på både lager och i produktion. Du arbeta både högt och lågt med fokus på att hjälpa och stötta gruppen genom att driva förbättringsarbeten och skapa nya rutiner. Digitalisera, optimera och effektivisera är delar av det dagliga arbetet. Du kommer att jobba mycket i mindre projekt (tex utveckla logistikflöden, förbättra processer från order till leverans), presentera dina idéer och förbättringsförslag och sedan driva igenom och utvärdera dessa. Du underhåller och uppdaterar funktion och grunddata i Pyramid samt arbetar med dagliga och långsiktiga underhåll, utbyte och förändring av tex truckar.

   Du ingår i ett engagerat och härligt team och kommer att sitta i fina och trevliga lokaler i Upplands Väsby. Rapportering sker till Produktionschefen för montering och lager. Du jobba även nära gruppen på lagret om ca 15 personer och deras teamledare samt distributionsavdelningen. Det finns en senior logistikutvecklare på plats som du kommer att kunna få stöttning och vägledning av.

   Tjänsten är på heltid (flextid) med start snarast eller enligt överenskommelse. Du anställs initialt av The Place under sex månader och arbetar som konsult på Pahlén. För rätt person som visar framfötterna finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget på sikt.

   Vem tror vi att du är?

   För att trivas och göra succé i rollen som logistikutvecklare tror vi att du har följande bakgrund:

   • Relevant akademisk utbildning tex civilingenjör, inriktning industriell ekonomi eller logistik
   • Tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter är meriterande
   • Goda kunskaper i Excel
   • Flytande svenska och mycket god engelska i tal och skrift
   • Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är meriterande, men absolut inget krav

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en strukturerad och ansvarsfull person som har ett eget driv och förmågan att se vad som behövs förbättras, lägga en plan och arbeta efter det. Du är en doer som gärna driver dina egna projekt från start till mål samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och är duktig på att få med andra på tåget. Du är social, analytisk och har ett logiskt tänkande och förmågan att analysera och sammanställa data. Du tycker om att hjälpa och stötta dina medarbetare samt bidra till en trevlig stämning på kontoret.

   Om Pahlén

   Pahlén är ett genuint svenskt företag med 50 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för swimmingpooler. Vi tillhandahåller idag utrustning för såväl små privata bad, som stora offentliga anläggningar. Produkterna tillverkas i material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. En stor del, cirka 70%, av vår produktion exporteras. Vi är 50 anställda och Produkterna tillverkas av brons, rostfritt syrafast stål, titan samt termoplast, material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. Vi är 50 anställda inom allt från tillverkning och lager till ordermottagning och support som sitter i våra fräscha lokaler i Upplands Väsby.

   Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen! 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.