Försäljning/Marknad

2020-03-31

Marketing Automation Specialist till Svensk Byggtjänst

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta på ett omtyckt företag där din kompetens kring Marketing Automation blir en värdefull tillgång för företagets tillväxt? Toppen - då kan vi ha ditt nästa drömjobb!

   Nu söker vi en digital stjärna som är helt enkelt grym på att kalibrera, optimera och genomföra säljdrivande aktiviteter/kampanjer och kundresor, och som även kan hantera leadsgenerering, konvertering och att bygga relationer. Känner du dig träffad? Då tycker jag att du borde läsa vidare.

   Rollen

   Till Svensk Byggtjänst toppfräscha huvudkontor centralt beläget i Odenplan söker vi för rekrytering en riktigt grym Marketing Automation Specialist. Svensk Byggtjänst erbjuder dig en stimulerande tjänst i en spännande, kunskapsintensiv och kreativ miljö. Du kommer att ha en mycket central och viktig roll i organisationen med många kontaktytor. Förutom ditt operativa arbete kommer du tillsammans med säljchefen och andra kollegor i sälj- och marknadsteamet även ta ansvar för den långsiktiga planeringen kring säljdrivna marknadsaktiviteter. Självklart är även samarbetet med kommunikationsteamet viktigt för att du ska lyckas i arbetet. Tycker du att rollen låter både kul, spännande och utmanande? Bra! Den som lyckas knipa platsen kommer få en fantastisk möjlighet på ett uppskattat företag i framkant!

   Några av dina spännande arbetsuppgifter

   • Planera och genomföra säljdrivande och triggerbaserade aktiviteter med fokus på att öka den digitala försäljningen 
   • Identifiera målgrupper samt tänka ut och kreera digitala aktiviteter/kampanjer som engagerar, motiverar och konverterar
   • SEO och SEM
   • Konverteringsoptimering genom till exempel a/b- och multivariabla tester
   • Ansvara att planer efterlevs och möter uppsatta mål
   • Arbeta med att optimera sajten www.byggtjänst.se ur ett konverteringsperspektiv

   Din bakgrund 

   För att passa och lyckas i rollen tror vi att du har följande profil:

   • Några års erfarenhet från ett likande arbete, framförallt från Marketing automation och e-handel
   • Utbildning inom försäljning/marknadsföring 
   • Tidigare erfarenhet av något Marketing automation verktyg
   • Goda kunskaper i Google Analytics och Google Ads
   • Bonus om du även kan sätta upp mätning i Google Tag Manager (GTM)
   • Svenska och engelska flytande i både tal och skrift

   Vem du är

   Som person gillar du att arbeta operativt och hands-on och du får gärna vara van vid att själv producera innehåll till säljdrivande aktiviteter/kampanjer. Du är bra på att se helheten har tidigare erfarenhet av att mappa kundresan från start till mål och vet vilka insatser som ska prioriteras i olika skeden. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att driva e-handel och du har förmågan att prioritera affärsmässiga aktiviteter samt att följa upp vilken ROI olika aktiviteter ger. 
   För att passa och trivas i rollen tror vi att du är initiativrik, har stort eget driv, sätter höga mål för dig själv och kan arbeta med och driva många olika projekt samtidigt utan att tappa den långsiktiga riktningen. Du gillar att testa idéer och har förmågan att driva och genomföra aktiviteter. Du är även en lagspelare och gillar att arbeta i team med andra kollegor och med samarbetspartners.

   Svensk Byggtjänst

   Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 200 MSEK och är ca 95 anställda.

   Arbetstid/Varaktighet

   Direktrekrytering/Tillsvidare
   Heltid, flextid
   Startdatum: Snarast men med hänsyn till uppsägningstid

   Intresse för jobbet? Vänta inte på bättre tider utan sök redan idag!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.