Försäljning/Marknad

2021-07-08

Marknadsansvarig till Linguacom – Vilken möjlighet!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Skapa engagerande content, utveckla säljprocesser och tänka nytt och brett i kommunikationen? Visst är det roligt att jobba som kommunikatör? Ja, i alla fall på Linguacom!

   Vi har fått äran att för Linguacoms räkning hitta deras nya fantastiska marknadsansvarig! Här får du möjlighet att arbeta på ett innovativt och framåtsträvande företag och samtidigt bidra till viktig samhällsnytta.

   Rollen

   I denna spännande roll kommer du arbeta brett både strategiskt och operativt med intern- och externkommunikation. Med dina superkrafter driver du Linguacoms kommunikation framåt i ett tight och peppande team. Och som om denna tjänst inte var spännande nog som det var, så kommer du också få förbättra och driva försäljningen framåt med hjälp av inbound marketing, segmentering och utskick. Sitter du nu och tänker att denna roll är "spot on" för dig? Härligt att höra, läs vidare!

   Linguacom är ett tolk- och översättningsföretag och har idag ca 20 anställda och sitter i fina lokaler i Finntorp, Nacka (ca. 8 min från Slussen med buss). Även om de är väldigt innovativa och nytänkande så har de funnits i över 30 år på marknaden och är ledande i språkbranschen. På Linguacom jobbar ett blandat gäng både i ålder och kultur, och här har man kul tillsammans! Är du driven, ansvarstagande och framåt finns alla möjligheter till utveckling och att forma och växa i sin egen roll. Detta är en direktrekrytering, tjänsten är på heltid med start omgående!

   Arbetsuppgifter

   I denna breda roll kommer du bland annat ansvara för:

   • Extern och intern kommunikation
   • Kampanjer i sociala medier
   • Nyhetsbrev och utskick
   • Utveckla och driva försäljningen i nära samarbete med VD
   • Skapa och implementera marknadsstrategier
   • Producera, schemalägga och publicera content för sociala kanaler och nyhetsbrev
   • Publicera och administrera podcasts (oroa dig inte, du behöver inte spela in dem)
   • Kontakt med externa kommunikationsleverantörer

   Din bakgrund

   Vi tror att du har några års erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Att du har relevant utbildning också är meriterande, men inget krav. Det är även meriterande om du har ett öga för färg och form, och kanske också har kunskaper inom grafisk design. Till denna roll söker vi främst rätt person och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Och på tal om personliga egenskaper...

   Hur vi tror du är som person

   Den vi söker är ambitiös och modig, och vågar tänka och testa nytt. Du är strategisk och vill skapa långsiktig kommunikation med hög kvalité. Men du kan också vara flexibel och har inga problem med att lägga om ditt schema ibland. Denna roll kräver stort eget ansvar så därför är det toppen om du är självgående och framåtsträvande.

   Låter detta som en fullträff? Kul! Sök tjänsten redan idag - vi gör löpande urval och hoppas kunna tillsätta denna rekrytering inom kort. 

   Mer om Linguacom

   Linguacom är en ledande fullservicebyrå inom språkbranschen, ett rikstäckande tolk- och översättningsbolag. Med 30 års samlad erfarenhet kan vi göra nytta – på riktigt. Vår affärsidé bygger på att täcka behovet av tolkning och översättningar med kvalitetssäkrade språktjänster. Vi gör det med stöd av långsiktiga samarbeten och lokal etablering. Allt baserat på gedigen branschkunskap. I dag hjälper vi de flesta myndigheter i Sverige samt kommuner och privata företag med professionella tolkar och översättare. Vår affärsidé och det dagliga arbetet har gjort oss ledande inom språkbranschen. År 2017, 2018 och 2019 fick vi Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag. År 2020 fick vi utmärkelsen Mästargasell. Det är vi stolta över. Vi tror på frihet under ansvar och värnar om vår företagskultur där det är högt i tak – vi välkomnar alla som har idéer och tankar. Läs mer på www.linguacom.se

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.