Försäljning/Marknad

2018-04-11

Marknadskoordinator till företag i norrort!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du vara en del av ett intressant bolag som gör skillnad och tillhöra en marknadsavdelning där du får chansen att utvecklas och ta mycket eget ansvar? Titta då hit!

   Vi söker nu en marknadskoordinator till vår kund i norrort!

   Om tjänsten
   Ditt arbete kommer bland annat att bestå av att ansvara för marknadsföringen av nya produkter och all tillkommande marknadsarbete. Du kommer t.ex. sköta uppdatering av artiklar på deras hemsida, sköta planering av mässor som ska genomföras och jobba tätt ihop med försäljningschef och resten av säljavdelningen. Detta avser ett konsultuppdrag med start omgående till sista januari 2019.

   Ansvarsområden och arbetsuppgifter

   • Vara den som ansvarar för beställning av marknadsmaterial
   • Dokumentation av produkter
   • Uppdaera hemsida
   • Uppdatera både kollegor internt inom kundservice samt distributörer med produktnyheter
   • Delaktig i planerandet av events och mässor

   För att passa för tjänsten söker vi dig med:

   • Yrkesutbildning alt. högskoleexamen inom media och kommunikation
   • Minst 1-3 års erfarenhet av arbete i en liknade roll
   • Mycket god kommunikativ förmåga
   • Van användare av framförallt InDesign och Photoshop
   • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
   • Meriterande är om du arbetat med system såsom Wordpress, Lime och Microsoft Share Point
   • Meriterande om du även arbetat med produktfotografering

   Personligt
   För att trivas i denna roll ser vi att du är en duktig kommunikatör  som gillar att ha många kontaktytor och har en förmåga att hålla många bollar i luften. Att jobba mot deadlines är något som triggar dig och du är prestigelös och ser snabbt vad som behöver prioriteras. Vidare är du en självgående person som arbetar strukturerat och målinriktat.

   Är du intresserad av tjänsten som marknadskoordinator, tveka då inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: säljsupport, marknadsassistent, marknadskoordinator, InDesign

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!