Försäljning/Marknad

2022-02-24

Marknadskoordinator till Knowit Connectivity!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en kreativ och social person som även är duktig på att koordinera? Vill du jobba med marknadsföring på ett företag som genom digitalisering möjliggör för en hållbar framtid?

   Knowit Connectivity, ett av fyra affärsområden i Knowit, söker nu en ny kollega som kan axla rollen som marknadskoordinator och hjälpa dem att ta sin kommunikation till nästa nivå.

   - Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

   Om rollen som Marknadskoordinator

   I den här rollen agerar du representant för affärsområdet Connectivity och har ett övergripande ansvar för att samordna och koordinera olika marknadsföringsinitiativ både inhouse och externt. Du förväntas komma med nya idéer och koncept för hur ni kan optimera er kommunikation samt samla information från dina medarbetare som kan vara användbart till ditt arbete med bland annat interna nyhetsbrev, content till sociala medier och diverse kampanjer inom employer branding. Kommunikationen sker på engelska och du använder Hubspot som främsta redskap. 

   Du samarbetar med Group Communication och rapporterar till Head of Connectivity och affärsområdets ledningsgrupp. 

   Några utav dina arbetsuppgifter:

   • Genomföra kampanjer, följa upp och hålla ihop aktiviteter för affärsområdet
   • Koordinera blogg- och sociala media inlägg för affärsområdet
   • Webbanpassa artiklar, white-papers och övrigt innehåll
   • Publicering av till exempel event, kundcase, erbjudande på webben med stöd och koordinering av Group Communication
   • Koordinera publicering i digitala kanaler för affärsområdets redaktörer, samt on-boarda nya redaktörer vid behov
   • Övergripande ansvara för att affärsområdets jobbannonser är enhetliga och i linje med varumärket.
   • Bidra med kommunikationsstöd vid mässor. Detta kan innebära att ta fram material, trycksaker, profilprodukter

   Vem tror vi att du är

   För att lyckas och göra succé i denna roll ser vi att du är en driven, nyfiken och lösningsorienterad person med skinn på näsan. Du får stor frihet och möjlighet att testa dig fram. Du tycker om att få saker att hända och vi förväntar oss att du både vill och kan driva egna initiativ för att nå de gemensamma målen. Självklart är du en kreativ själ som tycker om att leka med budskap och att uttrycka dig i text och bild. Vi ser gärna att du är intresserad av digitalisering. Vi hoppas även att du är en social person som gillar att ha kontakt med kollegor då du kommer få möjlighet till att skapa dig ett stort kontaktnät som spänner över avdelningar och landsgränser.

   Vidare behöver du kunna arbeta självständigt i dina projekt med stöd från Marketing Manager i Group Communication. Vi ser att du är proaktiv och lyhörd som gärna kommer med nya idéer för hur bolaget kan förbättra sin kommunikation!

   Några kvalifikationer:

   • En relevant eftergymnasial utbildning inom marknad
   • Har något till några års erfarenhet av en koordinerande roll
   • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

   Uppdragets omfattning

   Det här är ett konsultuppdrag där du initialt arbetar som konsult via oss på The Place. Om båda parter är nöjda efter sex månader är intentionen att övergå till fast anställning hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du kommer att utgå från huvudkontoret på Sveavägen i Stockholm.

   Om Knowit Connectivity

   Knowit stöttar sina kunder i den digitala transformationen och sticker ut bland andra konsultföretag genom sin decentraliserade organisation och agila arbetssätt i kunduppdrag. Knowit Connectivity är ett utav de fyra affärsområden som ingår i Knowit koncernen och erbjuder tjänster inom skräddarsydd systemutveckling, digitala kundupplevelser, internet of things, moln, cybersäkerhet och managementkonsulttjänster. Connectivitys ledord är: Sustainability, gender and equality och består i dagsläget av 750 medarbetare med en kärna av ingenjörskonsulter. Affärsområdet arbetar med produkt och systemutveckling, IT-säkerhet och molntjänster för många globala bolag inom Tech-branschen. De står för en företagskultur som är inkluderande, jämställd och inspirerande där det finns möjlighet att påverka!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.