Försäljning/Marknad

2019-03-18

Marknadskoordinator till LINK Mobility

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en driven och initiativrik person som inte är rädd för att ta plats? Brinner du för digital marknadsföring och trivs att arbeta nära sälj? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

   Hos LINK Mobility blir du en del av en arbetsplats där man har roligt tillsammans och arbetar som ett team som vinner ihop. I en tid där digitaliseringar, kommunikation och kundupplevelse står på allas agenda så söker vi dig som vill vara med och bidra till just detta!

   Företaget
   LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med våra tjänster för mobil dialog, meddelanden, marknadsföring och mobil betalning stärker våra kunder sina kundrelationer. Deras framgång med bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet är vår drivkraft och affärsidé.Med mobilen som den snabbast växande kommunikationskanalen måste alla företag och organisationer väga in mobil kommunikation i sin verksamhet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området. Med 15 års erfarenhet vet vi vad som fungerar och det har gett oss mer än 450 trogna kunder.

   I Sverige är vi idag 13 anställda med centralt placerat kontor med goda kommunikationer. I koncernen är vi cirka 500+ varav de flesta sitter i Oslo där vi också har vårt huvudkontor. LINK är en trygg och lönsam arbetsgivare i snabb tillväxt.

   Tjänsten
   Din främsta uppgift som marknadskoordinator är att öka LINK Mobility ABs digitala närvaro för att driva affärer. Du har daglig och nära kontakt med dina kollegor på Sales & Marketing-avdelningen, men också med produkt, VD och koncernens marknadsfunktion. Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via Placera Personal. Om båda parter är nöjda efter sex månader övergå du till fast anställning hos kundföretaget. Som anställd hos LINK Mobility har du en rad förmåner som bland annat 38,5 timmes arbetsvecka, generöst friskvårdsbidrag, pensionsavsättning samt privat sjukvårdsförsäkring. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

   Arbetsuppgifter
   I rollen som marknadskoordinator har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Dagliga arbetsuppgifter inom CMS, SEO, SEM och sociala medier
   • Skapa och implementera en Digital Marknadsplan
   • Skriva nyhetsbrev, blogginlägg samt referenscase
   • Ta fram säljmaterial/presentationer
   • Anordna evenemang som tex. engagera frukostseminarium och projektleda mässor

   Kvalifikationer
   För denna roll söker vi dig som har följande bakgrund:

   • Tidigare erfarenhet som marknadskoordinator i en liknande roll
   • Erfarenhet av CMS, SEO, SEM och sociala medier
   • Goda kunskaper i Photoshop, Powerpoint och Wordpress (eller liknande)
   • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

   Personligt
   För att passa i rollen tror vi att du är självgående med en stor förmåga att aktivera dig och få saker gjorda. Du har stark utstrålning, vågar vara personlig och överraskar. Du har passion för yrket och mycket positiv energi. Du är ordningsam, har öga för detaljer, löser problem självständigt, är trygg i dig själv och i din yrkesroll och tycker om att arbeta i team. 

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid 
   Start: Snarast - tillsvidare

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: marknadskoordinator, marknadsföring, digital marknadsföring, CMS, SEM, SEO, sociala medier, sälj, marknad