Försäljning/Marknad

2019-11-15

Marknadskoordinator till RISE Acreo - Vilken möjlighet!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är en kombination av kommunikation, marknadsmaterial och vetenskapliga texter din grej? Vi har en grym möjlighet för dig!

   Den som lyckas knipa rollen som marknadskoordinator på RISE Acreo kommer att få en bred och spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter. Bland annat innefattar rollen projektkommunikation, produktion och koordination av digitalt och fysiskt marknadsmaterial samt att stötta säljprocesser med marknadsmaterial och hjälpa till med events och koordinering.
   Visst låter det kul? Ja – det är det också! Visar du framfötterna finns dessutom goda möjligheter till utvecklingsmöjligheter.
   Uppdraget är på heltid under sex månader med god chans till förlängning eller anställning. Du kommer främst arbeta på RISE Acreos kontor i Kista men även ca. 1 dag i veckan i Norrköping (självklart får du reskort gratis).

   Vem är du?
   För att passa i rollen tror vi att du har någon form av utbildning inom marknadsföring/journalistik. Du har såklart mycket god förståelse för sociala medier, kommunicerar tydligt och har förmågan att leverera och ta fram content med korta deadlines. För att passa och trivas i rollen tror vi att du navigerar dig enkelt i forskarmiljö. Du behöver kunna sätta dig in i vetenskapliga texter och har en förmåga att omvandla dessa texter till mer tilltalande content (förlåt alla forskare där ute, ni är grymma men här behövs en vass marknadskoordinator som en länk mellan er och omvärlden).
   Som person är du nyfiken, självgående och har en "can do"-attityd.

   Tycker du detta låter intressant? Vad väntar du på? Skicka in din ansökan på en gång!
   Om RISE Acreo
   RISE Acreo är ett svenskt forskningsinstitut inom elektronik, optik och kommunikationsteknik. Som en av Europas främsta forskningsinstitut, ger de banbrytande resurser och kunskap inom elektronik, optik och kommunikationsteknik. De har resurser och laboratorieresurser för att erbjuda avancerad FoU samt småskalig produktion och prototyper. Deras uppdrag är att hitta nya IT-lösningar för befintliga och framtida krav, skapa en hållbar tillväxt i näringsliv och samhälle. RISE Acreo har 145 anställda i Stockholm / Kista (HQ), Göteborg, Norrköping, Lund och Hudiksvall.
   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling