HR/Administration/Lön

2022-06-08

Masterdataansvarig till Barbour med ansvar för projekt

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Skulle du trivas på en arbetsplats som präglas av entreprenörskap där du får ingå i ett tight team som ser till helheten? Har du dessutom erfarenhet inom logistik, system och masterdata?

   På uppdrag av vår kund, Fourfield, söker vi på The Place en ny medarbetare inom logistik och order. Fourfield är en koncern inom distribution av konfektion samt retail i Norden och Baltikum. Fourfield Distribution AB driver sedan år 1997 en distributionsverksamhet av varumärket Barbour i Skandinavien och Baltikum. Bolaget har kontor/ showroom i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

   Tjänsten

   I denna roll som masterdataansvarig arbetar du med administration, logistik och order i bolagets distributionsverksamhet. Du kommer att ansvara för bolagets masterdata och se till att artiklar hanteras korrekt i systemet. Vid införsäljning och deadline är du ansvarig för försäljning- /inköps-order gentemot kunder och leverantörer. I din roll ingår även ansvar för lagernivåer. Du kommer att driva en del projekt för att utveckla företagets affärsprocesser. På kontoret som ligger i centrala Stockholm arbetar idag 13 personer men man är totalt 32 anställda i koncernen. Arbetsplatsen präglas av korta beslutsvägar, en stark tillväxt och teamkänsla.

   Anställning

   På Fourfield arbetar man nu med att långsiktigt växa och stärka organisationen. Detta är en direktrekrytering där vi på The Place har hand om hela rekryteringsprocessen och du blir sedan anställd direkt hos Fourfield.

   Arbetsuppgifter

   Som masterdataansvarig på Fourfield kommer du att:

   • Vara ansvarig för artikel och prishantering i systemen
   • Hantera kund- och inköpsorder
   • Ha hand om Inköp mot Leverantörer PRE samt RE-order
   • Ansvara för försäljning- / inköps-order vid orderdeadline
   • Ansvara för lagernivåer
   • Ansvara för framtagandet av prislistor till resp. marknad inkl. inläsning i NAV
   • Vara Superuser i Microsoft NAV
   • Jobba med projektledning

   Arbetsuppgifter kan vid behov även förekomma i övriga koncernbolag. Det ingår i tjänsten att vara backup för kollegor samt att vid behov vara behjälplig med andra arbetsuppgifter inom företaget.

   Vi söker dig

   För den här tjänsten söker vi dig som tycker det är stimulerande att arbeta i en försäljningsorienterad och resultatdriven, föränderlig miljö. Du är en teamspelare som uppskattar möjligheten att engagera dig i projekt och utveckling och vidare söker vi dig som:

   • Har 3–4 års erfarenhet inom administration av masterdata samt order- / logistik
   • Har en eftergymnasial utbildning inom området
   • Är duktig på att arbeta i system (vår kund arbetar i Navision) och varit med om systembyten
   • Kan importera och exportera data i Excel och har vana i att hantera och läsa in datavolymer
   • Har god erfarenhet av att jobba i projekt
   • Det är meriterande om du har erfarenhet inom Retail

   Stämmer det in på dig? Hoppas det! För i sådana fall är det inget att vänta på. Du skickar lätt in din ansökan och vi går igenom urval löpande. Vi letar efter dig som kan börja så snart som möjligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Sökord: Logistikkoordinator, logistik, retail, fashion, Barbour, Fourfield, order, logistikjobb, projekt, systemvan, masterdata