Kontor/Administration

2021-08-24

Medarbetare inom teknisk support- kundservice till Pahlén

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Bli en del av Pahléns härliga supportteam! Har du ett stort tekniskt intresse och brinner för service och kundkontakt? Då kan du vara den vi söker till Pahlén i Upplands Väsby!

   Till vårt trevliga kundföretag Pahlén i Upplands Väsby söker vi en tekniskt kunnig medarbetare till supportavdelningen. Du kommer ingå i ett engagerat och härligt team och sitta i fina lokaler i Upplands Väsby.

   I rollen arbetar du med teknisk support och kundservice mot företagskunder och återförsäljare gällande Pahléns produkter, via både telefon och mail. Du arbetar både med reklamationsärenden och med orderhantering och lägger order i affärssystemet Pyramid. Ditt tekniska/mekaniska intresse och kunskap är mycket viktigt för att kunna bemöta kundernas önskemål och krav och det är såklart ett stort plus om du arbetat i branschen sedan tidigare, eller med något liknande.

   Tjänsten är på heltid och gäller ett konsultuppdrag med start i augusti eller enligt överenskommelse och 6 månader framåt, med chans till förlängning och anställning hos Pahlen. Du anställs initialt av The Place och arbetar som konsult på Pahlén.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen som medarbetare inom teknisk support-kundservice, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Tidigare erfarenhet från teknisk support/kundservice, meriterande med arbete inom el, mekanisk erfarenhet, fordonsbranschen eller liknande
   • Gymnasial utbildning
   • Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är meriterande, men inget krav
   • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en serviceminded person med stort driv som hugger i där det behövs. Ditt tekniska intresse är av största vikt för att på ett engagerat sätt kunna ta dig an dina arbetsuppgifter. Du klarar att arbeta i ett högt tempo och under hög press och har en mycket god prioriteringsförmåga. Det är viktigt att du är en teamspelare som stöttar och hjälper dina kollegor när det behovet finns.

   Om Pahlén

   Pahlén är ett genuint svenskt företag med 50 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för swimmingpooler. Vi tillhandahåller idag utrustning för såväl små privata bad, som stora offentliga anläggningar. Produkterna tillverkas i material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. En stor del, cirka 70%, av vår produktion exporteras. Vi är 50 anställda och Produkterna tillverkas av brons, rostfritt syrafast stål, titan samt termoplast, material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. Vi är 50 anställda inom allt från tillverkning och lager till ordermottagning och support som sitter i våra fräscha lokaler i Upplands Väsby.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Teknisk kundservicemedarbetare, support, Upplands Väsby