HR/Administration/Lön

2022-06-29

Medlemsansvarig till HSB Södertörn!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en person som får energi av social kontakt med andra människor? Har du dessutom en god administrativ förmåga? Ja, då kan du vara helt rätt för denna roll.

   Om rollen

   I den här rollen kommer du att ansvara för medlemskapet hos HSB Södertörn. Det innebär att du kommer att ansvara för att deras medlemmar känner till och har möjlighet att ta del av medlemsnytta som medlemskapet i HSB innebär. Inom ansvarsområdet finns också att arbeta med utveckling av våra HSB-ledamöter.

   För att trivas i den här rollen behöver du genuint tycka om att träffa människor och att bygga relationer till dem. I din tjänst kommer du att ha kontakt med våra HSB-ledamöter, många av våra viktigaste kunder och medlemmar såväl som kollegor i verksamheten. Du kommer också att arbeta nära vår försäljningsverksamhet. Genom dina kontakter med kunder, medlemmar och HSB-ledamöter kommer du snabbt att få stor inblick i vilka behov som finns hos kunder och medlemmar. Behov vilka vi alltid strävar efter att tillmötesgå. Relationen tillsammans med upplevelsen av våra leveranser är det som ligger till grund för vår försäljning. Du och din roll kommer därför att vara viktig i verksamheten. 

   Vi tror att du har erfarenhet från föreningsverksamhet eller föreningslivet. Och att du som person är intresserad av att bygga relationer, både inom företaget och till våra kunder och medlemmar och våra HSB-ledamöter. Du har ett visst ordningssinne och erfarenhet av projektledande roller. Du trivs i en miljö som innebär både eget ansvar och möjligheter att driva utveckling.

   Huvudsakliga arbetsuppgifter

   • Rekrytera och utbilda våra HSB-ledamöter.
   • Stötta HSB Södertörns styrelse i tillsättningen av HSB-ledamöter.
   • Vara en länk mellan, och stötta relationen till, våra förvaltningsverksamhet och HSB-ledamöterna.
   • Vara ett stöd för våra medlemmar i parlamentariska frågor och det viktiga arbetet med att hålla den egna bostadsrättsföreningen vital.
   • Stötta och aktivt/operativt genomföra utbildningar i våra digitala tjänster tillsammans med våra kunder och medlemmar.
   • I verksamhetsområdet nyproduktion är du en viktig del i mottagandet av nya medlemmar och boende.

   Du som person

   För att trivas i den här rollen behöver du genuint tycka om att träffa människor och att du som person är intresserad av att bygga relationer, både inom företaget och till våra kunder och medlemmar och våra HSB-ledamöter. Du har förmåga och vilja att för varumärkets räkning vara en del av HSBs affärsutveckling. 

   Vi tror att du har erfarenhet från föreningsverksamhet och en bakgrund inom försäljning eller något annat serviceyrke. Du har ett visst ordningssinne och erfarenhet av projektledande roller samt trivs i roller som innebär eget ansvar och möjligheter att driva utveckling.

   Kvalifikationer

   • Goda kunskaper i Microsoft Office
   • God administrativ förmåga.
   • Arbetslivserfarenhet av försäljning eller annat serviceyrke.
   • Erfarenhet av koordinering/projektledning.
   • Dokumenterat goda resultat från roller inom service och/eller försäljning eller annan verksamhet där socialkompetens parat med måluppfyllnad är viktigt.
   • Flytande svenska i tal och skrift.
   • Körkort och tillgång till egen bil.  

   Det är meriterande om du har

   • Erfarenhet av att jobba inom medlemsägd verksamhet.
   • Goda kunskaper i engelska och/eller ytterligare språk.

   Tjänstens omfattning

   Detta är en heltidstjänst på 37,5 timmar i veckan med möjlighet till flextid. Du kommer utgå från HSB Södertörns huvudkontor i Huddinge, strax utanför Stockholms stad. Tjänsten innebär att delar av arbetet kan ske på kvällstid i samband med event.

   Varför ska du bli en del av HSB?

   HSB Södertörn ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga med strävan efter att spegla samhället i medarbetarkåren. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en värderingsstyrd organisation, där företagskulturen är inkluderande och uppmuntrande.

   Om HSB Södertörn

   HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi är en av 26 regionföreningar i landet. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och vår förvaltning berör 14 300 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

   Nyckelord: kundservice, administration, utbildning, koordinator