Kontor/Administration

2020-08-21

Nederländska/Fransktalande kundservicestjärna på deltid

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Kanske visste du inte att du kan bli Easyparks nästa servicehjälte? Men det kan du! Om du är en serviceminded person som vill bidra till god stämning och som drivs av att utvecklas.

   Easypark söker nu efter sin nästa servicestjärna som kan komplettera deras härliga team. Du kommer arbeta mot den franska marknaden, så därför söker vi dig som är helt flytande i franska. Har du även kunskaper i nederländska så är det ett stort plus då du även kommer stötta upp mot den marknaden.

   Easypark tillhandahåller en mobiltjänst för bilister som vill förenkla sin tillvaro genom att skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag. Ditt jobb, ditt ansvar och din utmaning blir att hjälpa kunder med alla typer av frågor och problem gällande appen, fakturor, och parkeringar förstås. Du kommer att sitta i nyrenoverade fräscha lokaler med företagets härliga rosa och lila färger på både väggar och golv. Till Värtahamnen tar du dig enkelt med både kollektivtrafik, cykel eller bil. Matsalen är stor och där träffar du kollegor från ditt eget team på lunchen men också kollegor som jobbar mot andra delar av världen. Har du glömt matlådan? Grattis, det finns flera trevliga restauranger i närområdet.

   Tjänsten

   Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med önskvärd start 1 september. Under dessa 6 månader beräknas omfattningen vara ca 50%. Du är anställd hos oss på The Place och jobbar som konsult hos Easypark. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller övertag och anställning hos Easypark då behovet är långsiktigt. Efter 6 månader finns även möjligheten att kunna gå upp på 100%.

   Arbetsuppgifter

   Som kundservicemedarbetare i detta positiva gäng har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Besvara inkommande kundservicesamtal samt e-post från den franska marknaden samt supportera på den nederländska marknaden
   • Registrera nya kunder
   • Svara på frågor angående fakturor m.m
   • Guida kunden i mobilappens funktion
   • Övrig administration

   Kvalifikationer

   För att passa och lyckas i rollen som kundservicemedarbetare på Easypark har du:

   • Flytande kunskaper i franska i tal och skrift
   • Flytande kunskaper  i engelska i tal och skrift
   • Goda kunskaper i Nederländska 
   • Tidigare erfarenhet av sälj- och/eller kundservice

   Vem är du?

   Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Vidare ser vi att du är lojal, plikttrogen och prestigelös.

   Vart kommer du jobba?

   EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig – de vill förbättra livet i framtidens städer – "Make cities more liveable". Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar totalt 70 personer varav 40 tillhör kundservice. EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse. Easypark har en global företagsanda, här firar man medgång tillsammans!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Sökord: kundservice, kundtjänst, franska, fransktalande, nederländska, merförsäljning, Easypark, mail, telefon