Kontor/Administration

2020-01-15

Norsk kundservicemedarbetare med teknisk erfarenhet till Sandvik

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ta chansen att få in en fot på Sandvik och bli en del av deras härliga norska kundtjänstteam! Sök idag då urval sker löpande och tjänsten ska tillsättas omgående!

   Vill du tillhöra ett positivt och internationellt kundserviceteam och få möjlighet att växa med organisationen, då är det här en roll för dig! Sandvik är en global och högteknologisk industrikoncern, med ett starkt fokus att förbättra kunders produktivitet, lönsamhet och säkerhet.

   Tjänsten

   Vi söker nu för Sandvik Mining and Rock Technologies räkning en norsktalande kundservicemedarbetare till deras norska kundserviceteam. Du kommer arbeta med support till SMRT- kunder gällande frågor kring produkter och tjänster, via både telefon och mail, orderhantering, returer och reklamationer. Du kommer även att hantera system- och processadministration samt felsökningar.

   Tjänsten är ett föräldravikariat med start omgående och fram till 31/8 och du kommer arbeta som konsult via The Place. Tjänsten är på heltid med arbetstiderna mån-fre klockan 07.30-16.00.

   Kvalifikationer

   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

   • Tidigare erfarenhet från arbete inom kundservice
   • Du behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift
   • Du behärskar hela Officepaketet och har god datorvana
   • Har du tidigare branscherfarenhet ser vi det som mycket meriterande

   Personligt

   Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen som kundservicemedarbetare hos Sandvik är du en positiv och engagerad person med ett stort driv och ett tekniskt intresse. Du har en positiv inställning till förändringar, god prioriteringsförmåga och är orädd. Du har vidare lätt för att samarbeta med alla typer av människor, är öppensinnad och en problemlösare.

   Företaget

   Sandvik Mining and Rock Technology (SMRT) är en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar inom gruv- och anläggningsindustrin. Deras globala organisation med dess verksamheter och samarbetspartners är spridda över alla kontinenter. Med kundfokus som ett av Sandviks främsta ledord strävar de efter att alltid uppfattas som det mest naturliga valet för deras kunder och genom att erbjuda lösningar baserade på kundernas behov bygger de framgång.

   Sandvik har flera kundservicecenter runt om i världen som tillhandahåller säljstöd och kundservice till alla SMRT-kunder. På kundservicecentret i Järfälla tillhandahåller de kundservice för Sverige, Norge och UK.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Sandvik, norska, norsktalande, kundtjänst, kundservice