Kontor/Administration

2020-01-16

Norsktalande kundservicemedarbetare till Medela i Täby

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du norsktalande och taggad på ett nytt spännande uppdrag på ett företag med viktiga produkter? Då kan vi ha inte bara ett jobb - utan helt rätt jobb för dig!

   För Medelas räkning söker vi med ljus och lykta efter dig som är norsktalande och tycker om att jobba med service på hög nivå. 

   Rollen i stora drag 

   På det Nordiska huvudkontoret i Täby arbetar idag 17 personer i en trevlig miljö. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du supportera Medelas norska kunder över telefon och mail. Vidare kommer du även administrera ordrar i Navision samt arbeta med säljstöd för två norska säljare. Du har även ett nära samarbete med lager och ekonomi. På sikt kommer rollen även att kunna innefatta övriga uppgifter så som korrekturläsning och publicering av sociala medier-inlägg. Detta är en konsultuppdrag på 75-100% (flexibelt) under minst tre månader med mycket goda möjligheter till förlängning - start omgående. Visst låter det intressant? Det är det också!

   Vem vi söker

   Vi söker dig som behärskar det norska språket i både tal och skrift och är en stjärna på service. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrken och besitter goda systemkunskaper. Som person är det viktigt att du brinner för god service, är ambitiös och pålitlig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och håller tummarna för att hitta dig som är rätt person för det här ärofulla uppdraget. 

   Om Medela

   Medela grundades 1961 och har blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov. Medela har 18 dotterbolag i Europa, Nordamerika och Asien, de distribuerar sina produkter i över 100 länder. Till Medelas kontor i Täby söker vi nu en norsktalande kundservicemedarbetare.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling