Kontor/Administration

2019-05-28

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till St1

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vi söker nästa stjärna inom kundservice till St1's härliga kundtjänstteam i Sundbyberg! Är det du? Sök idag då urval sker löpande!

  Till St1 söker vi nu en kundtjänstmedarbetare med goda norskakunskaper på heltid med start omgående. St1 är verksamma i hela Norden och erbjuder produkter och tjänster till både privat- och företagskunder.

  Företaget
  St1 är ett ungt och modernt energiföretag med vision att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. St1s mål är att utveckla och kunna erbjuda marknaden moderna lösningar och förnybara bränslen som minskar klimatpåverkan.

  Tjänsten
  Som norsktalande kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i ett kundtjänstteam bestående av ca 30 personer, varav 3 personer som jobbar mot den norska marknaden. Du kommer att ha en varierad roll med både kundkontakt och administrativa uppgifter, där du via telefon och mail hjälper företagskunder och privatkunder. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Placera Personal och arbetar som konsult hos St1. Uppdraget är på 6 månader, med start omgående och med goda möjligheter till förlängning.

  Arbetsuppgifter
  Som norsktalande kundtjänstmedarbetare kommer du att ha följande arbetsuppgifter:

  • Ta emot och besvara inkommande samtal och e-mail från kunder
  • Administration av kundärenden
  • Enklare kreditgivning

  Kvalifikationer
  För att passa och lyckas i rollen som norsk kundtjänstmedarbetare ser vi gärna följande bakgrund:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i serviceyrke, kundservice och administration är meriterande
  • Gymnasieutbildning
  • Mycket god datorvana, gärna erfarenhet av affärssystem
  • Flytande norska i tal och skrift alternativt god förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  Personligt
  Som person är du öppen och kommunikativ med en hög grad servicekänsla. Du trivs med mycket kundkontakt och är lyhörd inför kundernas problem och frågor. Vidare tar du mycket eget ansvar men ser också till teamets prestationer. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

  Är du vår nya stjärna redo att visa dina kundservicekunskaper? Sök redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och uppdraget tillsätts när vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  sökord: kundservice, kundtjänst, norska, norsktalande

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!