Kontor/Administration

2019-03-22

Norsktalande kundtjänststjärnor för rekrytering!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vi söker norsktalande kundtjänststjärnor för direktrekrytering! Är det du? Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Vi söker nu norsktalande talanger inom kundservice till flertalet intressanta kundföretag i Stockholm. Vi söker dig som är i början av din karriär, vill utvecklas och dessutom få arbeta mot den norska marknaden. Tjänsterna är på heltid och gäller direktrekryteringar till våra kundföretag.

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som passande:

  • Norska flytande i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete
  • God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en framåt och orädd person som vill utvecklas och lära mer inom kundservice. Du har rätt inställning och driv, är serviceminded och kundorienterad och brinner för att ge support till kunder och kollegor.

  Företagen
  Våra kunder är verksamma inom intressanta branscher och finns i olika länder. Du kommer till en trevlig arbetsplats med mycket energi och fina lokaler. Det finns även utrymme för utveckling på företagen.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: Norska, norsktalande, norsk kundtjänst, norsk kundservice, kundtjänst