Kundservice

2022-06-27

Nu söker vi efter en kredithandläggare till Avida Finans!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en kredithandläggare som söker efter nya, spännande utmaningar? Toppen – då har vi den perfekta rollen för dig!

   Nu har du chansen att ta din kompetens till nästa nivå i rollen som kredithandläggare på Avida Finans! På Avida Finans blir du del av ett företag som erbjuder enkla och moderna lösningar och tjänster för privatpersoner och företag runt om i Norden.

   Om rollen som kredithandläggare

   Som kredithandläggare hos Avida Finans ingår du i ett härligt team om tio personer som rapporterar till en av team-ledarna på företagets Consumer Finance-avdelning. Här arbetar ni med frågeställningar kring lån, krediter och sparkonton för privatpersoner. Hos Avida värderas dina åsikter och förbättringsförslag högt för teamets utveckling och förbättringsarbete. Här finns chansen att påverka din vardag, på riktigt!

   Du kommer utgå från huvudkontoret på Södermalm i Stockholm, med bara ett stenkast från restauranger, affärer och bra kommunikationer.

   Arbetsuppgifter

   Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

   • Kreditbedömning och beviljande av blancolån enligt företagets gällande kreditinstruktion.
   • Tillhandahålla service gällande hela kreditprocessen gentemot våra låneförmedlare och kunder.
   • Hantera dagliga in- och utbetalningar.
   • Administrera sparkonton.
   • Hantering och uppföljning av existerande kunder.

   Kvalifikationer

   För att trivas och göra succé i rollen som Kredithandläggare hos Avida tror vi att du har:

   • Gymnasial utbildning eller motsvarig inom ekonomi.
   • Något års erfarenhet av arbete som kredithandläggare eller en liknande roll inom bank och finans
   • God systemförståelse
   • Flytande svenska i både tal och skrift samt mycket goda kunskaper i engelska

   Vem vi tror att du är

   Dina tidigare erfarenheter är viktiga, men för denna tjänst lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper!

   För rollen som Kredithandläggare hos Avida behöver du vara en positiv "doer" med en riktig hands-on mentalitet som motiveras och drivs av ditt arbete. Du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt och har ett öga för detaljer, samt låter inga arbetsuppgifter falla mellan stolarna.
   Vi tror också att du är en teamplayer av allra högsta grad, och motiveras av att arbeta tillsammans med kunder och kollegor. Då det är en roll som innebär mycket interna och externa relationer besitter du förmodligen även en väldigt god kommunikativ förmåga, och du gör alltid det lilla extra för att se till att samarbetet och servicen är på topp.

   Tjänsten/arbetsvaraktighet

   • Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader, heltid med start omgående. Förhoppningen är sedan att du efter sex månader går över till en anställning hos Avida Finans.
   • Arbetstiderna är mån-fre, 08:00-17:00.
   • Plats: Södermalm, Stockholm.

   Låter det som en perfekt roll för dig? Vi hoppas det! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

   Om Avida Finans

   Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder enkla och moderna finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. De är idag cirka 140 anställda, med huvudkontor i centrala Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. Som ett bevis på att vi lyckas förena tillväxt och lönsamhet har vi fått motta utmärkelsen DI Gasell tre år i rad och fyra gånger totalt, vilket gör oss till Mästergasell. Vårt mål är att bli branschledande och dit når vi genom att ha de nöjdaste kunderna och de stoltaste medarbetarna. Nöjda kunder som vi får genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt stolta, engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare. Vi är på stark frammarsch och just nu söker vi efter fler kollegor. På Avida tror vi på ett stöttande ledarskap och på att ge alla rätt förutsättningar att lyckas och utvecklas. Vi tror på transparens och öppenhet och vi erbjuder en stark laganda där vi hjälper varandra och lyckas tillsammans.

   Vad erbjuder Avida Finans?

   • En miljö som är präglad av positiv utveckling och förändring.
   • Möjligheten att vara med och påverka på riktigt. Hos Avida spelar alla en stor roll i bolagets framgång, vi gör den här resan tillsammans som ett team.
   • En omgivning med härliga kollegor och många gemensamma aktiviteter så som AW:s, motions- och löptävlingar

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

    

   Nyckelord: kredithandläggare, finans, bank, consumer finance