Ekonomi/Finans

2023-05-26

Nu söker vi ekonomiassistenter!

Skåne län Tillsvidare 2023-06-25 | 27 dagar kvar

   Är du ekonomiassistent och söker din nästa utmaning i Malmö? Flera av våra kundföretag söker nu nya stjärnor till sina ekonomiavdelningar! Skicka in din ansökan idag!

   På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en konsult för ett specifikt uppdrag eller under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom Ekonomi? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

   Just nu söker vi dig som jobbar inom ekonomiområdet men som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Kanske arbetar du idag brett och självständigt inom ekonomi och önskar bli en del av ett större sammanhang på en ekonomiavdelning där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper? Eller kanske är det så att du vill bredda dig och göra fler delar i ekonomiflödet? Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

   Tjänsten

   Uppdragens innehåll kan variera från arbete på en större ekonomiavdelning till att du självständigt sköter ett mindre företags löpande ekonomi. Då vi får in både enklare och mer kvalificerade uppdrag söker vi medarbetare med såväl kortare som längre erfarenhet inom ekonomiområdet. Vi försöker matcha din profil mot uppdragens krav för att finna den bästa lösningen för dig och vår kund.

   Arbetsuppgifter

   Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

   • Kundreskontra
   • Leverantörsreskontra
   • Betalningar/påminnelser/kravhantering
   • Kontoavstämningar
   • Inkassohantering
   • Löpande bokföring

   Hur processen går till

   Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Ekonomi. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt möte.

   Kan ni garantera mig ett jobb?

   Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

   Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.