Ekonomi/Finans

2022-07-19

Nu söker vi en ekonomiassistent till spännande bolag i Kista

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en ekonomiassistent som nu söker efter nya spännande utmaningar? Har du dessutom erfarenhet av kundreskontra? Då ska du läsa vidare!

   Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur där det är högt i tak och där verksamheten genomsyras av öppenhet, delaktighet och förankring. I denna roll kommer du att vara en del av funktionen Ekonomi med fokus på kundreskontra men också stötta i de flöden där det behövs. Här får du varva dina kunskaper inom ekonomi med din administrativa ådra samt din förmåga att knyta kontakter både internt och externt med kunder och leverantörer.

   Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på The Place men kommer jobba ute på kundens fina kontor i Kista. Uppdraget är på heltid med start 15 augusti till och med 31 december.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat ansvara för dessa arbetsuppgifter:

   • Bedömning av stoppad order pga förfallna fakturor
   • Proaktiv kundkontakt
   • Utredning oplacerade betalningar
   • Service interna och externa kunder
   • Support via mail och telefon

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi
   • Några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter eller som ekonomiassistent
   • Erfarenhet av avstämningar av reskontra
   • Erfarenhet av Navision eller SAP är meriterande

   Vem vi tror att du är

   Dina tidigare arbetsuppgifter är viktiga, men vid denna tjänst lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad och ansvarsfull. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard.
   Andra egenskaper som uppskattas är att du är stresstålig, lugn, stabil och kontrollerad i hektiska situationer. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och gillar att ha kul på jobbet!

   Tjänsten

   Placering: Kista – kombinerat hemarbete med kontorsarbete

   Omfattning: 8-17:00
   Uppdragsperiod: 15/8-31/12
   Startdatum: 15 augusti

   Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök rollen redan idag!

   Om företaget

   Vår kund är en större och ledande leverantör inom IT-infrastruktur. Koncernen finns representerade i sju länder. I Sverige har bolaget ca. 2300 anställda på ett trettiotal orter. Du kommer att sitta på deras huvudkontor i trevliga lokaler i Kista nära till kommunikationer och butiker.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.