Ekonomi/Bank/Finans

2022-04-07

Nu söker vi en redovisningsekonom till EU motor!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en redovisningsekonom som söker efter nya spännande utmaningar? Skulle du även beskriva dig som en teamplayer av allra högsta grad?

   Då tycker vi att du ska ta två minuter och läsa klart denna jobbannons!

   Nu har du nämligen chansen att axla rollen som redovisningsekonom på Europeiska Motor! På EU Motor blir du del av ett innovativt företag i en spännande tillväxtresa, och i rollen kommer du vara teamleader för redovisningsgruppen som tillsammans ansvarar för kontorets ekonomifunktion.

   Om rollen som redovisningsekonom

   I denna spännande och utvecklande roll är du ansvarig för redovisningsgruppen som består av två ekonomiassistenter. Du har ansvar för att prioritera, leda och delegera uppgifter för att upprätthålla det löpande arbetet på ekonomifunktionen. Vidare ansvarar du för utförandet av månadsbokslut, moms och skattedeklaration samt stötta ekonomichefen vid årsbokslut.

   Teamet

   Ditt team består av dig och två ekonomiassistenter som rapporterar till ekonomichef. Utöver ditt team jobbar sju personer på kontoret. På EU Motor värderas samarbete och kundnöjdhet, och allt arbete genomsyras av deras värdeord - utmaning, teamwork och respekt.

   Arbetsuppgifter inkluderar bland annat;
   • Delegera och leda det löpande arbetet inom kund- och leverantörsreskontra
   • Ansvara för moms- och skattedeklaration
   • Huvudansvar för månadsrapporter.
   • Avstämningar inför månadsbokslut
   • Bokningar vid bokslut
   • Stötta vid årsbokslut
   • Löpande kontakt med kunder via telefon och mejl
   • Moms- & skattedeklarationer EMAB

    

   Kvalifikationer:
   För att trivas och göra succé i rollen som redovisningsekonom tror vi att du har;
   • Några års erfarenhet som redovisningsekonom eller motsvarande roll
   • Erfarenhet av bokföring
   • Praktiskt arbete med månadsbokslut och årsbokslut
   • God systemvana
   • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

   Vem vi tror att du är
   Dina tidigare arbetsuppgifter är viktiga, men vid denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och ansvarsfull. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och ser till att inga uppgifter faller mellan stolarna.
   Då du kommer ha ansvar över redovisningsgruppen är det även viktigt att du är en person som kan driva arbetet framåt, prioritera och delegera uppgifter till ditt team. Vidare ser vi även att du stimuleras av att samarbeta med både kunder och kollegor, och brinner för kvalitativa och värdeskapande kundrelationer.

   Tjänsten
   Detta är en heltidstjänst med start 1 juni

   Kontoret ligger i SEB huset i Rissne precis intill Sundbyberg med bara ett stenkast från restauranger, affärer och härlig natur. Från Sundbyberg tar du dig in till Stockholms innerstad på bara några minuter.

   Låter det som en perfekt roll för dig? Intervjuer sker löpande, så ansök idag!

   Om Europeiska Motor AB
   Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota. Företaget grundandes 1960 och har sedan starten haft kundvård som huvudtema i verksamheten. De har kontor på flera platser runt om norra Stockholm, och är idag över 160 anställda. Målsättningen är att kontinuerligt leverera högkvalitativa tjänster och erbjuda alla företagets kunder 100 % service.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.
   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

    

    

   Nyckelord: redovisningsekonom, sundbyberg, europeiska motor