Logistik/Inköp/Order

2022-12-19

Nu söker vi juniora medarbetare inom logistik och inköp!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker nu efter dig som är nyexaminerad eller i början av din karriär inom supply chain och som är redo för ditt nästa karriärsteg!

   Har du precis tagit examen inom logistik eller inköp? Eller är du relativt ny på arbetsmarknaden och ska börja söka jobb inom området? Perfekt! Just nu söker vi juniora medarbetare inom inköp och logistik till spännande uppdrag runt om i Stockholm.

   Denna proaktiva annons är för dig som är ny på arbetsmarknaden inom inköp och logistik eller har något års erfarenhet och skulle vilja hitta ett jobb inom det området. Vi får ständigt in nya, spännande uppdrag inom logistik och inköp. Så om det är någon jobbansökan du bör lägga extra krut på så är det denna!

   Att jobba inom logistik eller inköp

   Inköp, logistik och supply chain är väldigt breda områden och kan betyda olika för olika företag. Vi har tidigare rekryterat medarbetare till roller som bland annat logistikkoordinatorer, transportplanerare, orderadministratörer, operativa inköpare och inköpsassistenter.
   Det är en spännande bransch där det gäller att ha koll på helheten. Inom området är det idag stort fokus på digitalisering, innovativa idéer och tekniska framsteg. För de flesta roller är det viktigt att ha goda tekniska kunskaper, vara lösningsfokuserad, vara serviceinriktad, samt ha förmågan att snabbt kunna sätta sig in i nya digitala system.

   Låter det som något för dig? Vi kommer att ta emot ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

    Kvalifikationer:

   • Utbildning inom logistik, inköp eller motsvarande
   • Något års erfarenhet från exv. kundservice, orderläggning, inköp, eller motsvarande är meriterande
   • Goda kunskaper i Svenska och i engelska
   • Goda datorkunskaper

   Vem vi letar efter:

   Som verksam inom logistikbranschen har du koll på helheten och är administrativt lagd, och du är såklart bra på att strukturera. En person som har bra koll helt enkelt och gillar att ha många bollar i luften.
   Du kommer, i många fall, ha kontakt med både interna kollegor och externa samarbetspartners. Och därför tror vi att du är serviceinriktad och trivs att arbeta både självständigt och i samarbete.

   Hur processen går till:

   • Det börjar med att du enkelt skickar in en ansökan till oss om att du vill jobba.
   • Bifoga gärna en presentation om dig själv där du också beskriver vad du helst vill arbeta med.
   • Bifoga ditt CV.
   • Om vi får in ett uppdrag som passar din profil kommer vi att höra vi av oss via mejl eller telefon.
   • Därefter sker vanligtvis en kortare telefonintervju och intervju med rekryteringskonsult.
   • Om du fortfarande är intresserad av tjänsten och företagskunden vill jobba med dig sker därefter en intervju hos kunden.

   Så se till att vässa till ditt CV så det sticker ut bland kandidaterna!

   Men, vilket jobb söker jag till egentligen?

   För dig som är ny på marknaden inom inköp och logistik-området finns det vanligtvis jobb som inköpsassistent, inköpare, orderläggare, orderadministratör, logistikkoordinator och reklamationshandläggare. Specificera vad du helst skulle vilja jobba med, så försöker vi att matcha din profil med passande jobb. Oavsett vilken typ av jobb du söker så är vårt syfte att du ska trivas och må bra på ditt jobb.

   Kan ni garantera mig ett jobb?

   Nej, det kan vi inte. Detta är en generell och proaktiv jobbannons. Men vi får in spännande uppdrag löpande, och vår ambition är att hitta ett passande jobb till så många som möjligt förstås!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.