Ekonomi/Bank/Finans

2019-05-08

Operativ inköpare för sommarvikariat på Apoteket

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du i början av din karriär och har erfarenhet inom inköp och logistik? Sök då Apotekets sommarvikariat som Operativ inköpare.

   Företaget
   Apoteket erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och har högt anseende, inte minst när det gäller läkemedel och hållbarhet. Även sortiment och samhällsansvar får högt betyg i flera undersökningar.

   Tjänsten
   Till Apotekets huvudkontor i Arenastaden söker vi en operativ inköpare för ett sommarvikariat, för att stötta upp ordinarie inköpare under semesterperioden. Du kommer främst att arbeta med operativt inköp av varor från tilldelade leverantörer samt ha löpande kontakt med leverantörer. Du kommer även vid behov att hantera frågor om beställningskvantiteter och leveransstörningar/problem. Vidare arbetar du med utredning av fakturaavvikelser, reklamationer och returer samt medverkar i löpande kommunikation med kategorichefer inom Sortiment och Marknad angående sortiment och prognoser.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som operativ inköpare:

   - Eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp, gärna med inriktning logistik eller Supply chain
   - Tidigare erfarenhet (tex sommarjobb) av arbete inom inköp och/eller logistik, gärna inom detaljhandeln
   - Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
   - Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Personligt
   För att lyckas i rollen hos vår kund tror vi att du är en strukturerad och noggrann person med en hög prioriteringsförmåga. Du har lätt för att se helheten, har ett stort driv och trivs med att samarbeta med andra. Vidare har du en god analytisk förmåga och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar.

   Arbetstid/Varaktighet: Heltid, 40h/v
   Lön: Enligt överenskommelse
   Uppdragsperiod: Start i mitten av maj tom. mitten av augusti

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: inköpare, order, operativ inköpare, apoteket, sommar, vikariat, logistik