Inköp och Logistik

2021-11-09

Operativ inköpare till stort bolag i Norrort!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en initiativrik och orädd operativ inköpare som är redo för en ny utmaning? Toppen - då kan vi ha ett uppdrag som passar dig!

   Till vårt kundföretag i Norrort söker vi nu en operativ inköpare! Vår kund är ett internationellt företag som arbetar med att utveckla, tillverka och marknadsföra produktionslösningar till elektronikindustrin.

   Uppdraget

   I rollen som operativ inköpare ansvarar du främst för inköp, kostnadsminskningar, kontrollering av lagersaldo och kvalité. Du kommer att bli anställd av oss på the Place och jobba ute hos kund. Tjänsten är på heltid med start omgående och beräknas fortgå till slutet av april 2022. 

   Arbetsuppgifter

   I tjänsten som operativ inköpare har du bland annat följande uppgifter:

   • Orderhantering
   • Inköp utifrån olika köpförslag
   • Kontakt med leverantörer via telefon och mail - även internationella
   • Nära samarbete med produktion, export och övriga kollegor på logistikavdelningen

   Kvalifikationer

   Vi söker dig som har följande bakgrund:

   • Erfarenhet av orderadministration och inköp
   • Goda kunskaper i svenska engelska i tal och skrift
   • God datavana

   Personliga egenskaper

   Vi söker dig som är social, lösningsorienterad och trivs med många kontaktytor. Du har lätt för att ta egna initiativ och är orädd inför nya arbetsuppgifter och utmaningar. Du är analytisk och organiserad och har lätt för att knyta nya kontakter.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.