Kontor/Administration

2018-10-12

Orderadministratör inriktning ekonomistyrning till W&H Nordic

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfarenhet av orderadministration? Har du även ett intresse för statistik och ekonomi? Perfekt! W&H Nordic söker nu en orderadministratör med inriktning mot ekonomistyrning (Täby)

   Om W&H Nordic
   W&H Nordic AB är ett av de ledande företagen i dentalbranschen. Företaget ligger i Täby/Arninge med filialer i Norge, Danmark, Finland samt Baltikum. På W&H Nordic arbetar drygt 40 anställda varav 30 med arbetsplats på kontoret i Täby. Mer information om W&H Nordic AB finns på www.wh.com

   Tjänsten
   Som orderadministratör har du en mycket viktig roll att tillsammans med dina kollegor ansvara för orderflödet från beställning till fakturering. Du kommer bland annat arbeta med ordermottagning, inköp, fakturering samt register och lagervård. Del av tiden kommer även att stötta ledningen med analyser kring försäljning och ekonomi med hjälp av information från affärssystemet och andra källor. Du bör därför som person vara analytiskt lagd och tycka om att arbeta med sammanställning av statistik och att göra överskådliga rapporter.

   Tjänsten gäller en direktrekrytering på heltid med arbetstider 8.00-16.30. Du blir anställd direkt av W&H Nordic men frågor kring tjänsten besvaras av Placera Personal.

   Kvalifikationer
   Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för tjänsten:

   • Tidigare erfarenhet av orderadministration/affärssystem
   • Mycket goda kunskaper i Officepaketet (Excel är ett krav)
   • Intresse för statistik
   • Svenska flytande i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
   • Erfarenhet av Pyramid Business Studio (mycket meriterande)

   Personliga egenskaper
   Du kommer ha mycket telefonkontakt med kunder och måste därför tycka det är roligt att arbeta med människor. Som person är du utåtriktad och glad och då du även kommer att stötta ledningen med rapporter och statistik ser vi att du är analytiskt lagd och trivs i en roll där det krävs mycket noggrannhet och struktur.

   Intresse för tjänsten?
   Låter tjänsten intressant? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt.

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!