HR/Administration/Lön

2023-01-31

Orderadministratör till företag i Solna!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Gillar du administration och är serviceinriktad? Har du erfarenhet av orderhantering och är tillgänglig omgående? Sök då detta uppdrag till vår kund i Solna!

   Tjänsten

   Vi söker nu en orderadministratör till en av våra kunder med huvudkontor i Solna!

   Vår trevliga kund söker nu en orderadministratör till sitt härliga gäng i Solna. Du kommer att tillhöra teamet produktion och samarbeta tätt med din kollega och flera andra delar av den övriga organisationen. Du kommer att arbeta med orderadministration och att se till att material finns för att kunna trycka olika produkter samt ta emot order och boka servicetekniker till att serva företagets maskiner ute hos deras kunder. Bolaget arbetar i affärssystemen Oracle och SAP och företagsspråket är engelska. Arbetstiderna är heltid 8-16.30 med viss flexibilitet till att ibland kunna arbeta hemifrån. Detta är ett konsultuppdrag på tre månader men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kundföretaget.

   Du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult ute hos kundföretaget. För detta uppdrag behöver du vara tillgänglig omgående.

   I rollen som orderadministratör kommer du att:

   • Ta emot och hantera order ifrån företagskunder inom trycksaker
   • Se till att material finns till företagets maskiner
   • Ta emot order gällande deras maskiner och koppla in servicetekniker
   • Ha daglig kontakt med kunder och tekniker via mejl och telefon
   • Arbeta i affärssystemet Oracle och SAP
   • Ha dagliga interna och externa kontakter

   Kvalifikationer

   Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för att passa in i rollen som orderadministratör:

   • God systemvana och goda kunskaper i Officepaketet
   • Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
   • Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska
   • Meriterande att ha arbetat i SAP, Oracle eller något större system tidigare

   Vem är du?

   Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då det är viktigt att du har en glad, positiv och nyfiken personlighet. Du är ansvarsfull, noggrann, effektiv och flink i fingrarna och älskar att leverera det där lilla extra. Samtidigt som du är lösningsfokuserad, trivs bra med att jobba i stundtals högt tempo och att ha många bollar i luften. Du bidrar naturligt till en trevlig stämning bland kollegor och på kontoret.

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen ska tillsättas inom kort. Sök därför direkt då urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

   Företaget

   Kundföretaget är ledande i sin bransch när det gäller digitala bildlösningar och bildteknik och har funnits länge på marknaden. Deras mål är att kunna omskapa och förvandla möjligheter genom bildhantering i världsklass.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Sökord: orderadministratör, orderadministration, administration, The Place, konsult, teamkänsla