Kontor/Administration

2019-04-10

Orderadministratör till intressant företag i Kista

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vill du arbeta på ett företag i framkant när det kommer till innovativ elektronik? Har du dessutom erfarenhet från orderhantering? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Kista!

  Tjänsten
  Till vårt kundföretag i Kista söker vi nu en orderadministratör för ett långt uppdrag på ett företag i framkant inom elektronik. Som orderadministratör kommer du ansvara för olika administrativa uppgifter samt stödja kunder inom följande områden; orderhantering, prisinformation, leveransinformation och prognoser. Du kommer anställas av Placera Personal och arbeta som konsult på vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid, med start omgående och fram till april 2021.

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten som orderadministratör:

  • Minst ett års erfarenhet från liknande tjänst inom order, logistik och/eller försäljning
  • God erfarenhet i MS Office, främst Excel
  • Erfarenhet av SAP är meriterande
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en strukturerad person med förmåga att hantera flera olika uppgifter parallellt. Du är flexibel, serviceminded och har lätt för att hantera förändringar. Du har en god prioriterings- och kommunikationsförmåga samt förstår och ser helheten.

  Företaget
  Vårt kundföretag utvecklar och utökar konstant sitt utbud av strategiska elektronikprodukter. De är ledande inom sitt område och har efter sin satsning 2016 tagit en stark position inom elektronik på marknaden. De har uppnått en stark tillväxt genom sin nya teknik och annorlunda och lyxiga design.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: Orderadministratör, order, administration, SAP, elektronik

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!