Kontor/Administration

2019-12-06

Orderadministratör till Proffsmagasinet

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Nu söker vi efter dig som gillar orderadministration och har en stor portion social kompetens och som brinner för att ge den allra bästa servicen! Behovet är omgående så sök redan idag!

   Tjänsten

   Som orderadministratör hos Proffsmagasinet kommer du arbeta proaktivt med mycket kundkontakt via telefon och mail för att ge deras kunder information kring deras ordrar, leveransdatum samt hjälpa såväl kundservice och lagret med olika ärenden. Du kommer även i denna roll arbeta tätt med ekonomiavdelningen. Här kommer du behöva hantera ett högt arbetstempo stundtals, ofta med många bollar i luften och därför söker vi dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Arbetstiderna är förlagda under vardagar med kontorstider. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt och avser en direktrekrytering där du blir anställd av Proffsmagasinet. Kontoret ligger idag nära kommunikationer i Hägersten men kommer under nästa år att flytta in i Ahlsells lokaler i Liljeholmen.

   Arbetsuppgifter

   Du kommer bland annat arbeta med:

   • Leveransbesked till kunder gällande försenade ordrar
   • Kontakt med leverantörer angående leveransdatum
   • Informera deras kunder gällande utgående artiklar
   • Släppa igenom ordrar för plock som behöver hanteras manuellt 
   • Uppdatering av kundregister, t.ex. att leveransinformation stämmer
   • Manuell kreditbedömning
   • Fakturering

   Kvalifikationer

   Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:

   • Brinner för kundservice och att överträffa kundens förväntan
   • Stresstålig, driven och strukturerad
   • För tjänsten krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
   • Goda kunskaper i Microsoft Office
   • Tidigare erfarenhet av Visma Business, ses som meriterande
   • Erfarenhet av administration och service, ses som meriterande

   Personligt

   Tror att du är en administrativ stjärna som har lätt för att samarbeta och en vilja att ständigt få utmanas och lära sig mer. Vidare har du inga problem med att arbeta självständigt och kan hantera stress och samtidigt lyckas ge kunderna den allra bästa serviceupplevelsen!

   Om arbetsplatsen:

   Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren. Vi välkomnar även privatpersoner som vill köpa högkvalitativa produkter. Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 400 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter. 

   Arbetstid/Varaktighet

   Direktrekrytering/Tillsvidare
   Heltid med kontorstider, schemalagda (40h/v)
   Startdatum, omgående.

   Nyckelord: order, ordermottagare, orderadministration, kundservice, customer service, customer support, Visma Business