Kontor/Administration

2018-09-13

Orderadministratör till teknisk team hos Medicintekniskt bolag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en driven och kommunikativ administratör med goda kunskaper i officepaketet? Trivs du på internationella bolag? Då kanske du är Becton Dickinsons nästa orderadministratör

   Företaget
   Becton Dickinson (BD) är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. De arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utveckla teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Becton Dickinson erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes.

   BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. De har sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från och dotterbolag i Norge, Finland och Danmark. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver sälj- och marknadsavdelningen också en gemensam kundservice, IT, HR samt ekonomiavdelning. Till deras tekniska serviceteam söker de nu en orderadministratör.

   Tjänsten
   Som orderadministratör kommer du att ingå i ett teknisk team på 3 personer. Då Becton är ett medicintekniskt bolag så kommer du att arbeta med instrumentordrar. Du ger administrativt stöd åt företagskunder som lägger beställningar men hjälper även flera interna medarbetare med orderhantering och administration. I dina arbetsuppgifter ingår det bl.a att stötta säljteamet och dina två andra kollegor i teamet du tillhör. Du svarar på frågor om lagersaldo, lägger beställningar, ser till att samordna installationsprocesser med mera. Tjänsten är en så kallad Hyr- köp där du anställs som konsult de första 6 månaderna med ambitionen att gå över i en anställning hos Becton Dickinson efter det.

   Kvalifikationer
   För denna roll söker vi dig som har följande bakgrund

   • Tidigare erfarenhet av en administrativ roll 
   • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
   • Flytande kunskaper i engelska i tal och skrift
   • God systemvana, meriterande om du tidigare arbetat i SalesForce
   • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
   • Meriterande om du har kunskaper i Norska, Danska eller Finska

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs i en miljö där det händer mycket, har en god kommunikativ förmåga samt gillar att ha många processer igång. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och bidrar till ett positivt arbetsklimat. 

   Arbetstid/Varaktighet
   Konsultuppdrag via Placera Personal de första 6 månaderna med ambitionen om att gå över i en anställning hos BD efter det.
   Start: Enligt överenskommelse
   Arbetstider: Mån-Fre 8-16:30.
   Placering: Marievik

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.