Kontor/Administration

2018-03-23

Orderadministratör till tekniskt internationellt bolag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en orderadministratör med erfarenhet av Excel och SAP? Är du dessutom van att använda det engelska språket i tal och skrift så kanske denna tjänst kan vara något för dig!

   Vi söker nu en orderadministratör  till en av våra kunder som sitter i Liljeholmen. Företaget är verksamt i en teknikorienterad bransch så ett tekniskt intresse är meriterande. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 16 månader men med goda möjligheter till förlängning.

   Tjänsten
   Vi söker en orderadministratör som förutom själva order- och kontraktshanteringen kan vara med och utveckla vår service och supportförsäljning, både i avseende användandet av företagets affärssystem samt framtagande av affärsdata för analys. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder, säljare, inköpare m.fl. och den mesta kommunikationen sker på engelska. Du kommer att tillhöra en grupp på orderavdelningen där alla har egna ansvarsområden. Tjänsten är på heltid, 16 månader med start i maj. Du blir anställ som konsult via Placera Personal

   Arbetsuppgifter

   • Order- och kontraktshantering
   • Följa kundorder från registrering till leveransbevakning
   • Säkerställa att lagda ordrar levereras i tid och med kvalitet
   • Offerter och statistik
   • Estimeringar av intäkter och statusrapporter

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen som orderadministratör tror vi att du har följande bakgrund:

   • Gymnasieutbildning
   • Erfarenhet av orderadministration/kundservice
   • Mycket goda kunskaper i Excel
   • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
   • Meriterande om du tidigare arbetat i SAP


   Personligt
   Som person har du en hög servicenivå och ett flexibelt arbetssätt. Vidare är du strukturerad, noggrann och har en analytisk förmåga. Du sätter dig snabbt in i olika system och rutiner och lämnar gärna förslag på förbättringar samt effektiviseringar.

   Är tjänsten som orderadministratör intressant för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

   Sökord: orderadministratör, teknisk koordinator, ordermottagare, administrativ assistent

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.