Kontor/Administration

2022-02-09

Orderadministratör till trevligt high tech företag i Spånga

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en stjärna inom orderhantering? Kan du tänka dig ett kortare uppdrag på 5 månader för täcka upp för en tjänstledig kollega? Toppen - då kan vi har rätt jobb för dig!

   Till vår kund The Lee Company som sitter i Spånga söker vi nu en orderadministratör som ska jobba med hela orderkedjan på ett mindre kontor. 

   Tjänsten

   Du kommer att täcka upp under en kollegas tjänstledighet under fem månader med början av april. Under fyra veckor kan ni jobba tillsammans och göra en bra överlämning. Uppdraget sträcker sig till i början av september med två veckors semesteruppehåll i slutet av juli. I rollen som orderadministratör jobbar du med hela orderkedjan; från beställning, till att lägga order och fakturera. 

   Dina arbetsuppgifter

   Som orderadministratör jobbar du med följande arbetsuppgifter: 

   • Tar emot beställningar, skapar och lägger ordrar
   • Ser till att allt är korrekt upplagt i affärssystemet Visma Administration 2000
   • Leverans och fakturahantering
   • Lagerhantering
   • Boka transporter och koordinera leveranser
   • Serva säljarna med te x lagersaldon
   • Beställa kontorsmaterial

    Tidigare erfarenheter

   För att passa och gör succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Några års erfarenhet som orderadministratör
   • Mycket goda administrativa kunskaper
   • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
   • Du har god systemvana och kunskaper i Officepaketet
   • Erfarenhet av Visma Administration 2000 är meriterande

   Dina personliga egenskaper

   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, social och en team-player. Du trivs bra i en roll där det är en mix av både kunddialog och administration. Du har en god samarbetsförmåga, är hjälpsam och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vidare är du ansvarstagande och ser till så att dina arbetsuppgifter inte blir liggandes. 

   Arbetstid/Varaktighet

   Heltid (40h/v)

   Konsultuppdrag 5 månader

   Placering: Spånga
   Start: April 2022, tidsbegränsat uppdrag till 31 augusti 2022

   Passar beskrivningen in på dig? Det hoppas vi så klart att den gör! Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

   Om Lee Company

   The Lee Company är ett internationellt företag, startat 1948, dedikerat till att leverera högkvalitativa miniatyrkomponenter till hydrauliska och pneumatiska system. All tillverkning sker i USA i egna fabriker för att garantera högsta kvalitet och prestanda. The Lee company Scandinavia är ett helägt dotterbolag som säljer företagets produkter på huvudsakligen den skandinaviska marknaden där vi har en stor och stabil kundbas. Merparten av kunderna är högteknologiska företag inom bland annat flygindustri, medicinsk industri, fordonsindustri, förnyelsebar energi, olja & gas, och företaget har ett väldigt gott renommé såsom en högkvalitativ och pålitlig leverantör.

    The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   nyckelord: orderadministration, Visma Administration 2000, Spånga, konsultuppdrag