Kontor/Administration

2022-03-29

Orderhandläggare till Canon i Solna!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du jobba med orderhandläggning, har en god serviceförmåga och tycker om administration? Är du dessutom en glad lagspelare som är tillgänglig omgående? Sök då detta uppdrag nu!

   Tjänsten

   Vi söker nu en Orderhandläggare till Canons huvudkontor i Solna!

   Du kommer att tillhöra teamet CF1 som står för Customer fullfilment 1 som är en del av Canons supportfunktion Business Operations. Teamet består idag av sju härliga kollegor och du kommer nu in för att stötta upp under ett föräldravikariat. Kontoret ligger i Bergshamra och där råder trevlig stämning och högt i tak. I denna roll jobbar du med ordermottagning gällande returer av skrivare och kopiatorer samt bokning av maskinförflyttningar i bland annat affärssystemet Salesforce och Oracle. Arbetstiderna är heltid 8-16.30 med möjlighet till att jobba hemifrån två dagar i veckan. För detta uppdrag behöver du kunna arbeta under hela juli månad för att kunna täcka upp för semestrar.

   Du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult hos Canon Svenska AB. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt och uppdraget sträcker sig fram till mars 2023.

   I denna roll ingår det bland annat att:

   • Ta emot och hantera orderreturer i Canons ärendehanteringssystem
   • Ta emot och boka maskinflyttar
   • Ha daglig kontakt med kunder via mejl och telefon
   • Arbeta i affärssystemet Salesforce, Oracle och Pearl Chain

   Kvalifikationer

   Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för att passa in i rollen hos Canon Svenska AB:

   • God systemvana och goda kunskaper i Officepaketet
   • Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
   • Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska
   • Meriterande att ha arbetat i Salesforce, Oracle eller Pearl Chain tidigare.

   Vem är du?

   Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då det är viktigt att du har en sprudlande och positiv personlighet. Du är ansvarsfull, noggrann och effektiv. Samtidigt som du är lösningsfokuserad, trivs bra med att jobba i stundtals högt tempo och att ha många bollar i luften. Du bidrar naturligt till trevlig stämning bland kollegor och på kontoret.

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen ska tillsättas inom kort. Sök därför direkt! I denna process kommer vi att använda oss utav videofrågor. Detta betyder att vi efter ett första urval kommer att skicka videofrågor till det kandidater som går vidare till nästa steg.

   Canon

   Canon är en global leverantör av digital bildteknik. Företaget grundades i Japan 1937 och har fler än 187 000 anställda på marknadsförings- och produktionsanläggningar över hela Japan, Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Oceanien. Canon är ett ledande namn inom bildhantering, och har så varit under de senaste 80 åren. Vi är den ledande leverantören av digitala bildlösningar till konsumenter, business-to-business och industrin. Tonvikten på teknik är en del av Canons företagskärna, och vårt mål är att omdefiniera vad som är möjligt genom bildhantering.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.