Kontor/Administration

2020-09-16

Orderkoordinator till reservdelsavdelning

Östergötlands län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en självgående, målinriktad och analytisk person? Har du erfarenhet av administration och logistik? Då tycker jag att du ska läsa vidare!

   Nu söker vi med ljus och lykta en orderkoordinator som kan sköta orderutförande av reservdelar till både svenska och internationella ångturbinkunder! "Å, ångturbiner som är så spännande", tänker du kanske nu. Vad bra! Läs vidare, då är detta något för dig.

   Rollen

   Denna roll är något för dig som vill bidra och leverera affärsprocesser eller tekniklösningar på ett självgående och målinriktat sätt. Här ligger fokus på att analysera, utveckla, testa eller implementera processer, teknik och system inom ditt specifika kompetensområde – och du arbetar mot milstolpar på kort- eller medellång sikt! Det här är ett konsultuppdrag på 4 månader med start omgående. Du blir anställd som konsult via The Place. 

   Vem är du?

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du stämmer in på följande 

   • 3–5 års erfarenhet av logistik eller administration
   • Erfarenhet av att analysera resultat och processer
   • Erfarenhet av problemlösning och analytiskt arbete

   Som person tror vi att du har erfarenhet av att arbeta på ett analytiskt sätt, och är en problemlösare av både stora och små problem. Du är noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete.

   Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag!

   Företaget

   Vår kund levererar dagens och morgondagens energilösningar, det gör man genom tillverkning av ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme där turbinerna är hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. Företaget har verksamhet på 10 orter i Sverige, utöver Finspång. Men man är inte bara leverantör av gasturbinlösningar utan även totalentreprenör för distributions- och transmissionsprojekt i Sverige och levererar helhetslösningar inom elektrifiering, automatisering och digitalisering för process- och tillverkningsindustrin.

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling