HR/Administration/Lön

2022-09-26

Personaladministratör sökes till deltidsuppdrag 60%

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en fena på personaladministration och ute efter ett deltidsjobb på ett trivsamt bolag där man hjälps åt? Missa då inte denna möjlighet!

   Vi söker till vår kund Opus Bilprovning i Vällingby dig som kan personaladministration och vill jobba på en öppen och välkomnade arbetsplats där kunskaper och erfarenheter värdesätts.

   Om rollen

   Som Personaladministratör stödjer du bolagets HR-processer och ser till så att dessa flyter på. För att lyckas med detta ser vi att du har erfarenhet av personaladministration sedan tidigare, är strukturerad och tycker om att ha externa såväl som interna kontakter.

   Tjänsten är ett konsultuppdrag då du under uppdraget kommer att vara anställd hos oss på The Place och vikarierar för vår kunds nuvarande personaladministratör som ska vara föräldraledig. Tjänsten är på deltid (60%) och förväntas pågå fram till och med mars 2023.

   Opus Bilprovning är ett av de största besiktningsföretagen i Sverige, med drygt 520 medarbetare. De utför kontroll-, registreringsbesiktningar och testar fordon för att bedöma hur trafiksäkra och miljövänliga de är samt hjälper deras kunder till bättre fordonsekonomi. Opus finns över hela landet och verksamheten består av 95 besiktningsstationer - från Kiruna i norr till Malmö i söder.

   Arbetsuppgifter

   Som personaladministratör tar du hand om det administrativa arbetet kring personalen och delar av organisationen. Rollen är bred och du kommer bland annat att ansvara för följande:

   • Hantering av nyanställda; Anställningsavtal, behörigheter och konton
   • Stöd i rekryteringsprocesser; Ta fram annonsutkast, publicera annons och återkoppla till kandidater
   • Arbeta med inkommande frågor via mejl och telefon
   • Kontaktperson mot lönekontoret
   • Administration kring semester, sjukfrånvaro, pension, företagshälsovård, reseportal mm

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Erfarenhet av personaladministration sedan tidigare
   • Talar och skriver obehindrat på Svenska
   • God datavana

   Som person då?

   Även om dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer är viktiga så är dina personliga egenskaper absolut avgörande. För att trivas i rollen ser vi att du är en noggrann och flexibel person som tycker om när dagarna är fulla av varierande aktiviteter där du både pratar i telefon, svarar på mejl och administrerar. Du är inte rädd för att hugga i och är duktig på att fokusera på rätt saker, stort som smått. Vidare uppskattar vi om du tycker om att ha ordning och reda samtidigt som du är serviceinriktad och tillmötesgående – en trevlig kollega helt enkelt!

   Passar beskrivningen in på dig? Perfekt! Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

   Arbetstid/Varaktighet

   Arbetstid: Deltid, 60%, 24h/v
   Konsultuppdrag
   Placering: På kontoret i Vällingby, Stockholm

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Personaladministratör, HR-administratör