Ekonomi/Bank/Finans

2022-01-14

Personskadereglerare inom olycksfall till Protector försäkring

Stockholms län Tillsvidare 2022-01-30 | 13 dagar kvar

   Vill du jobba som personskadereglerare inom olycksfall på ett bolag i stark tillväxt? Sök då denna tjänst till Protector Försäkring redan idag!

   Vi söker för rekrytering till Protector Försäkring en Olycksfallsskadereglerare inom personskador. På företaget erbjuds du en intressant, givande och viktig roll med goda utvecklingsmöjligheter och individanpassad onboarding.

   Rollen

   I rollen som Olycksfallsskadereglerare kommer du att utreda, bedöma och förmedla beslut till kunden och arbeta självständigt mot kunden eller dennes juridiska ombud. Flera parallella ärenden hanteras via både telefon, mejl och brev. Du handlägger olycksfallsskador utifrån villkorsstyrd försäkring och i vissa fall skadeståndsrättslig grund för både vuxna och barn. Utreder försäkringsomfattning, läkningstider, ersättning, samband och bestående men. Underlag utgår från journaler och andra medicinska handlingar. Du kommer att jobba i ett härligt team med trevliga kollegor där ni stöttar och hjälper varandra. Din kompetens och din erfarenhet kommer att vara till stor nytta för arbetet framåt och ett visst medicinskt kunnande är nödvändigt.

   Protectors kontor är beläget i Kungsträdgården med närhet till allt vad staden kan erbjuda. För den som gillar träning finns tillgång till eget gym i byggnaden (med PT för grupper), samt gemensamma aktiviteter som tex. padel och löpargrupper. Tjänsten är en direktrekrytering på heltid med start omgående (med hänsyn till uppsägningstid).

   Arbetsuppgifter

   I rollen är du en viktig kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Dina arbetsuppgifter består av:

   • Skadereglering av Olycksfallsskador och barnsjukärenden
   • Hantera, bedöma och delge ärenden via telefon, mejl och brev
   • Kommunikation med kund och ombud
   • Försäkringsadministration
   • Interna kontakter
   • Bidra till kompetensförsörjning till övriga teamet
   • Arbeta med KPI:er

   Din bakgrund

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Minst 1-2 års erfarenhet från att ha jobbat med Olycksfallsskador, personskador.
   • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
   • Goda kunskaper i Officepaketet
   • Meriterande med en godkänd IFU utbildning

   Vem du är

   Vi söker dig som är målinriktad, ansvarsfull och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har en hög ambitionsnivå och är noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

   Om Protector Försäkring

   Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.

   Arbetstid/Varaktighet

   Direktrekrytering/Tillsvidare
   Heltid, 8-17 med flextid
   Startdatum: Snarast

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Sökord: Olycksfallsskadereglerare, skadereglerare, olycksfall, Protector, försäkring, försäkringsjobb