Försäljning/Marknad

2019-03-13

Praktik som Kommunikatör till Placera Personal!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en kommunikationsstudent och söker en praktikplats under 2019? Är det viktigt för dig att du får praktisk erfarenhet samtidigt som du får frihet att bidra med egna idéer? Toppen!

   Tjänsten
   På Placera Personal söker vi en student med driv som vill skapa content för våra digitala kanaler. Du besitter en vass penna och/eller ett sinne för videoskapande. Är du dessutom intresserad av digitala analyser och statistik är det ett stort plus. 
   Du kommer att få arbeta och jobba skarpt mot våra kunder och vi ser fram emot att få ta del av dina idéer och förslag. 

   Exempel på arbetsuppgifter:

   • Content för Sociala Medier (text, bild, video)
   • Nyhetsbrev
   • SEO-anpassat innehåll webben
   • Skriva artiklar och göra intervjuer till webb
   • Webbanalys och beteendemönster

   Kvalifikationer
   För att vara kvalificerad för en praktik som Kommunikatör hos Placera Personal ser vi att du:

   • Har pågående eftergymnasial utbildning inom Kommunikation, Digitala Medier eller motsvarande
   • Förstår vikten av strategisk och integrerad kommunikation
   • Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift
   • Goda kunskaper i Officepaketet

   Hos oss är det högt i tak och vi har kul på jobbet samtidigt som vi arbetar i ett högt tempo.
   För rätt person med rätt ambitioner finns möjligheter för anställning efter avslutad praktikperiod och/eller studieperiod!

   Vad kan vi erbjuda dig?
   Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med ett familjärt, fartfyllt och härligt gäng som strävar efter att nå samma mål. Hos oss är det högt i tak och vi har kul på jobbet! Vi brinner för det meningsfulla arbete som vi gör varje dag – att sätta människor i arbete och vi söker nu en person som känner likadant!

   På Placera Personal hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans. Dessutom sitter vi i ljusa och moderna lokaler i Kista Science Tower, nära kollektivtrafik, shopping, gym och restauranger – vilket betyder att det inte gör något om du glömmer matlådan hemma. Vi befinner oss just nu på en spännande förändringsresa och hoppas att du vill bli en del av vårt härliga gäng!

   Placera Personal – vilka är vi?
   Med 30 års erfarenhet av kompetensförsörjning och tiotusentals uppdrag i ryggen, har vi byggt en unik förmåga att förstå vilka behov och ambitioner som ligger till grund för lyckade matchningar. Vi brinner för en väl fungerande arbetsmarknad där alla människor får de bästa möjliga förutsättningarna, oavsett ålder och bakgrund. Att matcha rätt är kärnan i vår verksamhet och vi ger allt för att företag och kandidater ska hitta varandra.

   Intresserad av tjänsten?
   Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.