Ekonomi/Bank/Finans

2019-11-05

Produktionsplanerare till Bodén & Lindeberg - Vilken möjlighet!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfarenhet som produktionsplanerare och är grym på att optimera och effektivisera? Är du orädd, kommunikativ, affärsmässig och nyfiken? Då kan vi ha helt rätt jobb för dig!

   Vi söker för rekrytering till Boden & Lindeberg en erfaren produktionsplanerare som kan och vill komma igång och kan vara operativ snabbt. Detta är ett konsultuppdrag som efter sex månader övergår till fast anställning hos vår spännande kund! Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. 

   Rollen
   I rollen som produktionsplanerare är ditt ansvar att säkerställa att produktionen genomförs så kostnadseffektivt som möjligt och att produktionskapaciteten nyttjas på effektivast möjliga sätt. Detta gör du självständigt men i nära samarbete med alla funktioner på företaget. Hos Boden & Lindberg får du möjlighet att arbeta på ett företag som präglas av handelsmannaskap, korta beslutsvägar och en familjär anda. Du får stora möjligheter att påverka och vara en del av den trevliga och varma företagskultur som råder på bolaget. På det trivsamma kontoret i Arninge, Täby arbetar idag 15 personer + 15 personer i lager/produktion. Som anställd på Boden och Lindeberg får du en rad förmåner som bland annat flextid, möjlighet att arbeta hemifrån och gratis parkering.

   Hur din dag kan se ut:
   Rollen som produktionsplanerare är bred och du har bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Prognos av materialbehov och förbereda produktionsplanering
   • Planera produktionen
   • Upphandla leverantörsavtal
   • Skicka leveransinstruktioner, registrera avrop, fakturahantering m.m. 
   • Lageravstämningar
   • Uppdatera och följa upp logistiknyckeltal
   • Delaktig i projekt och förbättringsarbeten

   Vem är du?
   Du kanske har en utbildning inom logistik/inköp/ekonomi men det viktigaste är att du har förståelse för produktion och tidigare erfarenhet som produktionsplanerare. Du har även erfarenhet av avtalsförhandling, operativt varuflödesarbete samt leverantörskontakter, gärna inom handel. Företaget kommer under nästa år genomföra ett systembyte och det är en stor fördel om du har god systemvana. Du kanske till och med tycker det är roligt och spännande med system och systembyten och då kan du gärna få vara en nyckelspelare gällande detta.

   Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera verbalt och i skrift med olika kulturer och människor på olika nivåer. Du är driven, engagerad och entusiasmerande. Andra egenskaper som är viktiga är att du är strukturerad, analytisk, konsekvent och affärsmässig. Du har även lätt för att skapa förtroende, är en lagspelare och har personlig integritet. 

   Bodén & Lindeberg
   Bodén & Lindeberg är en av Nordens ledande importörer av kolonialvaror såsom nötter, mandel, choklad, kakao, kryddor, fröer, torkad frukt, socker m.m. till bageri-, konfektyr- och livsmedelsindustrin samt bageri- och restauranggrossister i Norden och Baltikum. Vår styrka är att få fram produkter från jordens alla hörn med högsta kvalitet till bästa pris. Vi har även egen produktion av kryddor och förpackningar till bageri- och livsmedelsindustri. Vi kan producera kundspecifika blandningar och förpackningsstorlekar. Produkterna förvaras i och levereras från våra egna torr-, krydd- och kyllager vilket gör att vi kan upprätthålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet. Vi omsätter cirka 320 miljoner kronor (2018) och är 30 anställda.

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!