Ekonomi/Bank/Finans

2020-11-10

Produktionsplanerare till ett högteknologiskt bolag!

Uppsala län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfarenhet som produktionsplanerare och då i gärna från elektronikproduktion? Är du vidare kommunikativ och trivs med många kontaktytor? Då ska du läsa vidare!

   Nu söker vi en produktionsplanerare till vår kund i Uppsala. Du förväntas arbeta med inköp, produktionsplanering inom ett framgångsrikt, spännande och tekniskt bolag. Detta är ett konsultuppdrag på deltid (50%) med start i december och kommer att pågå under 12 månader framåt.

   Rollen

   Rollen som produktionsplanerare är bred och du har bland annat ansvar för att säkerställa in- och utleveranser, hantera inköp, lagerstyrning och produktionsplanering. Du blir den personen som kommer ta ett självständigt grepp kring arbetet med hela ledet från planering, genomförande samt uppföljning. Du kommer att arbeta i olika affärssystem och arbeta med implementeringar och uppdateringar av dessa.

   Vem är du?

   Vi tror att du har med dig en teknisk utbildning och dessutom tidigare erfarenhet från en liknande roll. Meriterande är om du även har arbetat i en teknisk bransch och erfarenhet från produktion av elektronikkomponenter. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera verbalt och i skrift med olika kulturer och människor på olika nivåer. Därför är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. Vidare är du metodisk och noggrann med ett sinne för detaljer. Andra egenskaper som är viktiga är att du är strukturerad, analytisk, konsekvent och affärsmässig.

   Arbetstid/Varaktighet

   Heltid
   Start i december och 12 månader framåt
   Placering i Uppsala, under rådande pandemi arbetar alla kollegor hemifrån idag vilket även du kommer att göra till en början.

   Intresserad av tjänsten? Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

   Nyckeltal: produktionsplanerare, inköp, produktionsplanering, Uppsala, deltid