Försäljning/Marknad

2021-06-28

Project Manager till IDG – Vi söker en ny stjärna! Är det du?

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Erfarenhet inom försäljning och/eller marknadsföring och vill utvecklas vidare? Vill du arbeta som Project Manager på Sveriges ledande mediehus inom IT/Teknik? Yes - Då har du hittat rätt!

   Nu har du möjlighet att att knipa platsen som Project Manager på IDG. Vi söker dig med sälj/marknadsbakgrund som vill ta nästa steg inom projektledning. 

   IDG har i mer än två decennier varit Sveriges ledande mediehus inom området IT / Teknik. Som ett decentraliserat och entreprenörsdrivet företag beror bolagets framgång på personerna bakom deras olika produkter. Hos IDG finns allt från erfarna skjutjärnsjournalister och branschens duktigaste säljare till nyutexaminerade och webborienterade entusiaster som varje dag skapar Sveriges i särklass häftigaste produkter och tjänster inom IT / Teknik och affärer.

   Uppdraget

   Detta är ett konsultuppdrag under sex månader med start i augusti. För rätt person finns goda möjligheter till en fortsatt karriär inom IDG. Ett riktigt bra tillfälle helt enkelt för dig som vill arbeta på ett marknadsledande bolag där dina resultat kommer bidra till bolagets fortsatta utveckling. IDG:s trevliga och moderna kontor ligger på Medborgarplatsen. Där arbetar runt 80 personer men under rådande omständigheter arbetar de flesta hemifrån (vi hoppas såklart det snart blir ändring på den saken). Som Project Manager på IDG kommer du ha en central roll med många kontaktytor – både internt och externt, i Sverige och internationellt. Du kommer ingå i ett rutinerat och drivet team bestående av tre medarbetare som alla har ett stort kundfokus.

   Vad du förväntas bidra med

   Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer innebära att driva parallella kundkampanjer inom Native, Social och Webcast från start till mål. Kunderna är främst inom IT/tech-branschen och finns både i Sverige och Globalt. Som Project Manager är det du som ansvara över all kundkontakt och bokar in möten för att gå igenom vilka förberedelser som krävs, förväntningar under processens gång samt hur ett framgångsrikt samarbete fungerar. Du samarbetar med bolagets alla olika avdelningar såsom säljarna, eventavdelningen, redaktörerna samt tech team. Under projektets gång håller du både kund och din säljkollega (som sålt in projektet) informerad och driver projektet framåt. Det är av stor vikt att du håller dig till utsatta deadlines, följer upp budgetar samt delegerar uppgifter till interna kollegor. 

   Din profil

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Tidigare erfarenhet inom försäljning eller marknadsföring
   • Tidigare erfarenhet av projektledning är meriterande
   • Erfarenhet eller intresse av digital marknadsföring
   • Goda systemkunskaper och gärna erfarenhet av projektledningsverktyg
   • Mycket goda kunskaper i Excel
   • Erfarenhet av Salesforce är meriterande
   • Flytande svenska och mycket god engelska i tal och skrift

   Som person är du modig och vågar utmana både kunder och kollegor. Du har ett stort kundfokus, är engagerad, nyfiken och skapar en kundnöjdhet i världsklass. Som kollega i teamet är du lyhörd, flexibel och hjälpsam och delar gärna med dig av dina kunskaper. För att lyckas i rollen behöver du även ha ett strukturerat arbetssätt, vara orädd och prestigelös. 

   Låter det som du? Snyggt! Skicka in din ansökan redan idag – urval och intervjuer sker löpande!

   Om IDG—Insights, Intent and Engagement

   IDG är världens ledande databasdrivna techmedia, event och marknadsföringsföretag. Vi är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som accelererar inköp och fördjupar engagemang.
   Läs med om IDG på www.idg.se

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling