Kontor/Administration

2018-09-21

Projektadministratör till internationellt bolag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker dig som är en administrativ stjärna och som trivs i en varierande roll med fokus på struktur och leverans i tid. Som bonus sitter du även i otroligt fina lokaler i Solna!

   Siemens Gamesa är en ledande leverantör av vindkraftlösningar till kunder över hela världen. En nyckelaktör och innovativ pionjär inom sektorn för förnybar energi har installerat produkter och teknik i mer än 90 länder med en total kapacitet på över 84 GW och 25 000 anställda. Nu söker de efter en projektadministratör på heltid som kommer ingå i en avdelning på ca 30 personer. Det är ett konsultuppdrag fram till januari 2020 med mycket goda chanser till förlängning, där du blir anställd av Placera Personal. Du kommer att vara placerad på deras nya och moderna huvudkontor som ligger centralt vid Arenastaden nära till både kommunikationer och butiker.

   Tjänsten
   Som projektadministratör kommer du arbeta med många varierande arbetsuppgifter. Det är en självständig roll där du stöttar upp olika projekt med bland annat orderhantering, inköpsadministration, arkivering, posthantering, systemarbete samt andra administrativa uppgifter. Det är en social roll där du har mycket kontakt med både kunder och leverantörer i andra länder och därför är det ett krav att du känner dig bekväm med engelska i tal och skrift. Du kommer i denna roll att framför allt vara en support till din närmsta chef i alla de projekt som är igång och kommer in löpande.

   Under nästa år ligger det många spännande projekt i startfas och du kommer få möjlighet att bidra och utvecklas i din roll på Siemens Gamesa. Vi ser gärna att du kan starta i mitten/slutet av oktober för att kunna få en ordentlig överlämning och i slutet av november kommer du få hänga med på konferens där du kommer få lära känna både bolaget och dina kollegor ännu mer!

   Arbetsuppgifter
   Du kommer bland annat arbeta med:

   • Förbereda inköpsanmodan
   • Registrera ordrar i systemet SAP
   • Skapa PO mot rätt kostnadsställe 
   • Vidarebefordra fakturor i workflow
   • Upplägg av kund och leverantörer 
   • Posthantering
   • Stötta projektledare kring arkivering, filhantering och liknade typ av administration

   Kvalifikationer
   För denna tjänst ser vi att du har följande bakgrund

   • Du har arbetat i en administrativ roll 
   • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
   • Du har mycket god system- och datavana, meriterande om du tidigare arbetat i SAP
   • Du har erfarenhet av Excel och Word
   • Du är bekväm med engelska i tal och skrift, då den mesta kommunikationen sker på engelska (framför allt i skrift för just denna roll)

   Personligt
   Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter också ett stort värde på god samarbetsförmåga ett starkt engagemang och att du uppskattar och trivs i en administrativ roll. Vidare är du en mycket serviceinriktad person och innehar en god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska.

   Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: projektadministratör, SAP, administratör, inköp, engelska