Kontor/Administration

2021-11-02

Projektadministratör till internationellt företag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du erfarenhet av att jobba i projekt? Koll på offerter, order och försäljningssiffror? Toppen- Då har vi ett spännande uppdrag för dig hos vår uppskattade kund i Solna!

   Vårt kundföretag är ett globalt teknikföretag med huvudkontor i Arenastaden, Solna. Här får du möjlighet att bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Du får arbeta i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår kund erbjuder samma möjligheter till alla och ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen.

   Om uppdraget

   I rollen kommer du att arbeta i projekt med bland annat kundbeställningar, orderadministration och produktofferter. Du kommer även ha insikt i försäljningssiffror och statistik och arbeta i nära samarbete med företagets ekonomichef. Detta konsultuppdrag är på heltid med start så snart som möjligt och förväntas pågå ett år med god möjlighet till förlängning. 

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i denna roll ser vi gärna att du har:

   • Minst 2 års relevant yrkeserfarenhet
   • Flytande svenska och engelska
   • Erfarenhet av SAP är starkt meriterande

   Dina personliga egenskaper

   Som person är du serviceinriktad, flexibel och en duktig problemlösare. Du har en god administrativ och analytisk förmåga, samtidigt som du kan kommunicera väl både i tal och skrift. Vidare har du en positiv attityd, kan arbeta självständigt och är en lagspelare med detaljmedvetenhet och sinne för struktur. Låter det här som ett uppdrag för dig? Strålande, sök tjänsten redan idag!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.